Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ποιος ειμαι εγω που κριτικαρω τον καθε ανικανο σωτηρα μας?


Μεγαλη αντιδραση αντιμετωπιζουν καποιες αναρτησεις μου οι οποιες αναδημοσιευονται σε μεγαλα ιστολογια, η αντιδραση ειναι κατι θετικο οταν προκαλει και θεμα συζητησης,αλλα αυτο δεν συμβαινει,και καταλαβαινω οτι οπως τοτε επι Νεας Δημοκρατιας υπηρχαν οι καρεκλοκενταυροι και τα κομματοσκυλα της που αντιδρουσαν με αναλογες αναρτησεις ετσι και σημερα το κομματικο συναισθημα μερικων θιγεται απο την σκληρη κριτικη... που κανω στο Πασοκ και αντιδρα...τελευταια προτροπη να παω να δω ψυχιατρο,κατανοητη η αντιδραση αλλα με ποιο δικαιωμα εγω ενας απλος ανθρωπος κρινω την εκαστοτε κυβερνηση η οποια εχει εκλεγει με την πλειοψηφια του Ελληνικου λαου?

Λοιπον επειδη εκλεισα τα 50 δεν θα σας παω πολυ πισω,ας θυμηθουμε τι γινοταν απο την εκλογη του καταλληλοτερου στην πρωθυπουργια το 2004.
Ολοι ηταν εκστασιασμμενοι,επιτελους καποιος που μιλαγε για επανιδρυση του κρατους διαφανεια,και διαφορα αλλα που αργοτερα αποφειχθηκαν αρλουμπες κατσαρες.
Ολοι χειροκροταγαν,το Πασοκ ειχε αφησει παλι καμμενη γη....οπως παντα και ο Αλογοσκουφης ετοιμαζε την περιφημη απογραφη.

Μετα απο 5 χρονια στην εξουσια και το ενα σκανδαλο να διαδεχεται το αλλο το κομμα αυτο επεσε,δηλαδη δεν επεσε απλα συμφωνηθηκε σιωπηλα και υπογεια να φυγει,μεχρι τοτε οι δημοσκοπησεις εβγαζαν τον καταλληλοτερο ακομη πρωτο,εγω δεν το εβλεπα αυτο,και το εγραφα οπως και οσα...και ηταν πολλα, στραβα εβλεπα να γινονται.....με τι δικαιωμα ελεγαν καποιοι και τοτε,δηλαδη ο απλος πολιτης δεν εχει δικαιωμα να μιλαει...μονο να ψηφιζει εχει.

Οταν ανεβηκε το Πασοκ στην εξουσια....ειχα καποιες ελπιδες,οτι κατι θα αλλαξει,απο τα προεκλογικα λογια και τις ψευτικες οπως αποδειχθηκαν υποσχεσεις που εδωσε,δεν με ενοιαζε το συνθημα "λεφτα υπαρχουν"με ενδιεφερε ομως ολο το υπολοιπο προγραμμα.
Αυτο που εχει συμβει το ξερουμε ολοι,δεν χρειαζεται να το ξαναγραψω,εδω παιχτηκε η μεγαλυτερη απατη στην ιστορια του Ελληνικου εθνους για να συνεχιστει με ενα προμελετημενο εγκλημα.

Δεν με πτοει οτι μου λενε καποιοι να δω ψυχιατρο,ισως θα χρειαστει σε πολλους απο εμας σε λιγο καιρο,με πληγωνει ομως οτι ακομη και τωρα υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι τα δυο αυτα κομματα εχουν η ειχαν καλες προθεσεις για το μελλον της χωρας,οτι εχει γινει αποδεικνυει το αντιθετο.
Για ποιες ιδεολογιες μαχεστε λοιπον?εκτος αν το χρημα που σας προσφερουν οσοι σας βαζουν να γραφετε και να βριζετε στα σχολια των ιστολογιων το θεωρειτε ιδεολογια,τι παει να πει αριστερος η δεξιος οταν ολοι τους σιωπουσαν και ψηφιζαν μονο τις αυξησεις μισθων τους και την ασυλια τους?
ΕΙναι υπο αμφισβητηση οσα εχουν γινει εδω και 18 μηνες?
Ειπε η οχι δεκαδες ψεμματα προεκλογικα ο διαχειριστης μας?
Ειχε η οχι επαφες ακομη και προεκλογικα με το ΔΝΤ?
Αργησε η οχι να παρει οποιοδηποτε μετρο,απευθυνθηκε σε αλλες χωρες η απλα ειχε σχεδιασει την προσφυγη μονο μεσω ΔΝΤ?
Εχει με τα αδικα μετρα που εχει παρει καταστρεψει καθε ελπιδα αναπτυξης της χωρας?
Εχει στο υπουργικο συμβουλιο ατομα που ειναι ανικανα να επιτελεσουν οποιοδηποτε εργο και φροντιζουν μονο για την προσωπικη τους προβολη και ισχυ?
Οταν προεκλογικα ελεγε οτι οι εργασιακες σχεσεις ειναι μεσαιωνας...πως θα τις χαρακτηριζε τωρα?
ΕΙναι αληθεια η οχι οτι ειναι εραστης μιας παγκοσμιας κυβερνησης?
Ποιος απο εσας που βριζετε γνωριζετε ποιοι ειναι οι στοχοι μιας μελλοντικης παγκοσμιας κυβερνησης?
Για ποιο λογο ακολουθει ακριβως ολες τις επιταγες της περιβοητης λεσχης Μπιλντερμπεργκ?
Για ποιο λογο δεν οριοθετει την ΑΟΖ?
Για ποιο λογο τα τουρκικα πλοια κανουν βολτες στο Σουνιο?
Γιατι οποιος αγαπαει την χωρα ειναι εθνικιστης ενω την ιδια ωρα οι παρανομοι μεταναστες καταπατουν το συνταγμα και κανεις δεν δειχνει να νοιαζεται?
Τι καλυτερευσε στην καθημερινοτητα ολων μας απο οσα υποσχοταν οτι θα καλυτερευσει?
Οταν μιλαει για αδυναμες ομαδες πληθυσμου ποιους τελικα εννοει?διοτι κανενα μετρο δεν εχει παρει για αυτες.
Ποιος του εδωσε την δικαιοδοσια να ομιλει υπογειως σε συμβουλια και προσωπικες επαφες και να συζηταει για θεματα στα οποια πλεον δεν εχει την νομιμοποιηση να το κανει?
Ποιος απο σους εκλεψαν την χωρα τιμωρηθηκε απο τις αστειες εξεταστικες επιτροπες και περιμενει καποιος απο εμας να τιμωρηθει κανενας αλλος?
Γιατι εχει χωρισει τον λαο σε υπαλληλους της βουλης και τους υπολοιπους,αυτη ειναι η ισονομια και ισοπολιτεια της δημοκρατιας του?
Με τι ασυστολα χερια παραλαμβανουν μισθους εκατονταδων χιλιαδων ευρω τον χρονο ολοι οι πολιτικοι οταν εχουν καταδικασει το μεγαλυτερο μερος του λαου να φυτοζωει?

Ποσα ακομη πρεπει να αναφερω για να καταλαβετε οτι οποιος εχει ανοιχτα τα ματια βλεπει,οσοι θελετε να τα εχετε κλειστα ειναι δικαιωμα σας,δικο μου ειναι να γραφω αυτο που νοιωθω,αν το θεωρειτε ανοησια και αυτο δικαιωμα σας ειναι,απλα μην το διαβαζετε,μπειτε σε ιστοσελιδες που εκθειαζουν τον διαχειριστη μας....αν βρειτε καμια και μεινετε εκει.

Και τελικα θυμηθειτε οτι η δημοκρατια ευνοει τον αντιλογο,αυτον που δεν σας αρεσει,και ειναι λογικο διοτι αυτο που ζουμε μονο δημοκρατια δεν λεγεται.
Ειπε ο διαχειριστης μας οτι θα συνεχισει το εργο του,την σωτηρια της χωρας,αν σωσει λοιπον την χωρα,,που δεν μπορει,τι νοημα θα εχει χωρις πολιτες να ζουν ευνομα και με ισοτητα μεταξυ τους?

Οποτε παραμυθια διαβαζα μικρος,δεν λεει να συνεχισω.....

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου