Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο παρατηρείτε σε περιοχές του πλανήτη μας








Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο παρατηρήθηκε να ίπταται με ταχύτητα σε δυο περιοχές του πλανήτη μας. Η ομοιότητα των αντικειμένων είναι εκπληκτική και προξενεί σοβαρά ερωτηματικά για την ταυτότητα του μυστηριώδους οχήματος αλλά και τον σκοπό των πτήσεων του. 

Το άγνωστο περίεργο ιπτάμενο όχημα
(φωτογραφία Ν2) παρατηρήθηκε  για πρώτη φορά...

στην Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι και προσέλκυσε την προσοχή του Κέντρου  UFO του Benevento. Οι φωτογραφίες πάρθηκαν, κατά τύχη, από έναν επαγγελματία φωτογράφο κοντά στο Alvington που φωτογράφιζε ένα Γάμο. Το περιστατικό, σε τοπικό επίπεδο, είχε ελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας από τα μέσα ενημέρωσης.  Μπορείτε να δείτε αναφορές του περιστατικού στο Ιταλικό κέντρο έρευνας UFO Centro Ufologico di Benevento


Το αντικείμενο ξανά; παρατηρήθηκε και φωτογραφήθηκε για δεύτερη φορά (φωτογραφία Ν1) στης 10 Απριλίου του 2011 με χρόνο παρατήρησης 7:55 μμ στο Perth-Andover, του New Brunswick, στο Καναδά.

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ήταν ηλιοβασίλεμα και υπήρχαν σύννεφα γύρω γύρω. Ο μάρτυρας φωτογράφιζε τον ουρανό προς τα δυτικά-βορειοδυτικά και δεν είχε εντοπίσει κάτι το παράξενο. Όταν είδε τις φωτογραφίες παρατήρησε ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα σαν ένα διπλό γιγάντιο Τ να πετά.
Αναφορά για το περιστατικό  http://ufosnw.com/

www.huforc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου