Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Εκλογές και συγκυβέρνηση ζητάει ο Καρατζαφέρης


Εκλογές και συγκυβέρνηση ζητάει ο Καρατζαφέρης

 epanastasi-gr:Καλά αυτός ο κολοτούμπας τι θέλει τόσο πολύ εκλογές;Βιάζεται να πάρει κανένα υπουργείο από τον φίλο του γαπ που μαζί ψηφίσαν το μνημόνιο;

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τοποθετήθηκε υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών, ώστε το αποτέλεσμα της κάλπης να επιβάλει... αυτό που ζητάει η πλειοψηφία των πολιτών, δηλαδή κυβέρνηση της ευρύτερης δυνατής συνεργασίας.

«Πάμε σε εκλογές, να πάρετε όλοι από ένα 25% - 30%, να δείτε πώς θα υπακούσετε στην εντολή του ελληνικού λαού για συγκυβέρνηση και συλλειτουργία. ... Είναι λιγότερο επιζήμιες από το να παραμείνει αυτή η ανίκανη κυβέρνηση στα πράγματα» σχολίασε ο κ.Καρατζαφέρης μιλώντας στο RelFM το πρωί της Δευτέρας.
Για το μοντέλο της κυβέρνησης συνεργασίας και μία πιθανή συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σημείωσε ότι θα ήταν μία καλή προοπτική. «Χωρίς τη Νέα Δημοκρατία δεν γίνεται δουλειά. Ξέρει και η ΝΔ ότι μερικά πράγματα είναι μονόδρομος, αλλά στέκει σε μία στείρα πολιτική, στην οποία δεν προσφέρει καμία ιδέα και καμία σκέψη διεξόδου», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Με εξέπληξε δυσάρεστα ο Σημίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου