Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δεν είναι στα καλά τους οι ανθρώποι!!!Τέλος τα φάρμακα για τους ασφαλισμένους επτά ταμείων.

Θα μας παιθάνουν όλους τα λαμόγια!!!

Ήρθε ο Μάρτης και κατά συνέπεια τίθεται σε εφαρμογή η «απειλή» που έχει εξαγγείλει εδώ και εβδομάδες οι φαρμακοποιοί, σύμφωνα με την οποία «κόβεται» η χορήγηση φαρμάκων με πίστωση για τους ασφαλισμένους επτά ασφαλιστικών οργανισμών που κατοικούν στην Αττική.
Πρόβλημα έχουν...
ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ), τα Ταμεία της ΔΕΗ, του ΗΣΑΠ, της Εμπορικής Τράπεζας, των δικηγόρων Αθήνας, των δικηγόρων της επαρχίας και το ΤΣΑΥ (Ταμείο Σύνταξης και Ασφάλισης Υγειονομικών) εξαιτίας των υπέρογκων χρεών τους.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνο Λουράντο, τα επτά ταμεία χρωστούν 180 εκατομμύρια ευρώ από τον Απρίλιο του 2010. Μόνος του ο ΟΠΑΔ οφείλει 140 εκατομμύρια ευρώ στους φαρμακοποιούς της Αττικής και διπλάσιο ποσό σε αυτούς όλης της χώρας.
Έτσι, βρίσκονται πλέον στον αέρα μένουν οι ασφαλισμένοι των επτά ταμείων, που θα πρέπει πλέον να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρουν τα φάρμακά τους και στη συνέχεια να αναλάβουν αυτοί τις συνεννοήσεις και τη συνακόλουθη ταλαιπωρία με τα ταμεία τους, για να πάρουν τα χρήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου