Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Από κόσκινο τα “Πόθεν Έσχες” του Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιώργου Αλογοσκούφη

 epanastasi-gr:Βάλτε επιτέλους κάποιον φυλακή σε αυτήν την χώρα!!!

Περαιτέρω διερεύνηση των δηλώσεων “πόθεν έσχες” των πρώην υπουργών, Γιώργου Αλογοσκούφη και Άκη Τσοχατζόπουλου, ζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, από τους ορκωτούς λογιστές που ανέλαβαν τη διαδικασία.
Τα μέλη της Επιτροπής, παρά το γεγονός ότι  δεν εντοπίζονται παρατυπίες στις δηλώσεις των δύο υπουργών, κατά την σημερινή, κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασή τους, συμφώνησαν...
να υπάρξει διευκρίνιση ορισμένων σημείων των εν λόγω δηλώσεων, προκειμένου να οδηγηθεί η Επιτροπή σε ασφαλή συμπεράσματα.
Η απόφαση της Επιτροπής προκάλεσε τη δυσφορία του Γιώργου Αλογοσκούφη, συνεργάτες του οποίου διακρίνουν σε δήλωσή τους “απαράδεκτη προσπάθεια πολιτικού συμψηφισμού”, καθώς “τα στοιχεία του πόθεν έσχες του πρώην υπουργού κ. Αλογοσκούφη, είναι κατατεθειμένα διαχρονικά με ακρίβεια και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει αναντιστοιχία μεταξύ εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων. Άλλωστε, έχει δώσει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όλες τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του, παρότι δεν ήταν υποχρεωμένος”.
newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου