Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΤΑ ΓΚΑΤΖΟΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!!


Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου,Σάκη για την καταγγελία και την φωτογραφία που έβγαλε για το blog μας.Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στην φωτογραφία βλέπουμε ξέκάθαρα την γαιδουριά που δέρνει εμάς τους Έλληνες.Πού πήγες και σταθμευσες ρε;Πάνω στην...
 διάβαση που είναι για τους πεζούς;Έλεος πια ρε παιδειά!Φτάνει με αυτό το τεράστιο πρόβλημα.Ας κάνουν κάτι οι άρχοντες αυτού του τόπου!Να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα σταύθμευσης που αντιμετωπίζουν οι δημότες της Αλεξανδρούπολης.Ας γίνει ένα parking δημοτικό ή ιδιωτικό.ΌΧΙ όμως στο Πάρκο Ανεξαρτησίας!Κάπου αλλού!Εδώ στην συγκερκιμένη περίπτωση θα μπορούσαμε εύκολα να γινόταν ένα ατύχημα και να θρηνούσαμε θύματα.Τα λόγια είναι περιττά.Όχι άλλο πια λόγια!Μόνο πράξεις!

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΣ ΠΟΛΕΙΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ PARKING ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΝΔΡΟΚΩΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποδηλατάκι και πεζοπορεία ρε παιδιά. Πόση είναι η πόλη μας??? Και που θα βρούμε άλλη τόσο επίπεδη πόλη??? Αμαρτία είναι... Μόνο τα καύσιμα και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος να σκεφτούμε...

    Πρέπει δηλαδή η μαμά να παει το παιδί στο φροντιστήριο και σχολείο με το αμάξι? Πριν 15 χρόνια αυτό το φαινόμενο το γελούσαμε, τώρα είναι κατεστημένο. Κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sinfonw apolita paideia!ftanei pia me auto to fainomeno!

    ΑπάντησηΔιαγραφή