Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΕΛΕΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΔΙΑ-ΚΑΤΑΝΤΙΑ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!!!!!!


Πάλι τα ίδια!Βανδαλισμοί,κλοπές,τραυματισμοί και τέλος σκοτωμοί!Άντε μπράβο μας και ισανότερα!Να την διαλύσουμε τελείως την χώρα μας!Δεν είμαι κατά των διαδηλώσεων που γίνονται για σημαντικό λόγο και είναι δίκαιοι όπως τώρα με τα μέτρα που είναι πραγματικά άθλια,αλλά είμα ΤΕΛΕΙΟΣ αντίθετος στο βανδαλισμό και την καταστροφή ξένων περουσιών και ιδιαίτερα ΚΑΤΑ των καθαρών σκοτομών!Εδώ μιλάμε για καθαρή δολοφονία!......
Τρείς απλοί καθημερινοί άνθρωποι,άνθρωποι του μόχθου δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ σήμερα το μεσημέρι στα συλλαλητήρια που έγιναν στο Σύνταγμα.ΓΙΑΤΙ;Γιατί να πεθάνουν;Υπήρχε κάποιος λόγος;Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας και μας αξίζει ότι και να πάθουμε απο εδώ και εμπρός.Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν έθνος αν δεν μάθουμε να σευόμαστε οένας τον άλλο.Εγώ δεν είμαι με τους Βουλευτές που τρώνε τα λεφτά και μετά την κάνουν αλλά Γαλλικά,αλλά με τους απλούς πολίτες,αυτούς που πραγματικά βιώνουν την οικονομική κρίση εδώ και χρόνια!Στηρίζω τις διαδηλώσεις αλλά τις ειρηνικές διαδηλώσεις που δεν στρέφονται οι Έλληνες ενάντια σε Έλληνες!
KASPER.

4 σχόλια:

  1. kala ta lete paideia.na diadilonoume me sosto tropo kai oxi na afinoume tous politikous na xairontai pou mas vlepoun va skwtonomaste metaksi mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα μέγαλό μπυρδελο εχει γίνει η χώρα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΕΞΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαστε ολοι για τον πουτσο σε αυτό το κολοκράτος.Από τους πολιτικούς μέχρι και τους πλούσιους και τους αναρχικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή