Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS


                                                                             
                                                                                  Μετά περιμένετε να σας ξανά ψηφίσουμε!!
Ρε αχρηστοί θα κάνετε τίποτα για την πόλη μας!!!!
Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, ο ήλιος λάμπει, τα λουλούδια ανθίζουν, η διάθεση αλλάζει…Τι καλύτερο αυτές τις μέρες να κάνεις βόλτα στην παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης; Κάνοντας έναν απογευματινό περίπατο πριν από λίγες ημέρες, πέφτω σε ένα φιλικό ζευγάρι. Νέοι γονείς… Η όψη τους προβληματισμένη και σκεπτική. Ο εκνευρισμός στη χροιά της φωνής τους έκδηλος.

«Φίλε, εσύ που μπορείς κάνε ένα ρεπορτάζ για το παρκάκι λίγο πιο πέρα, η κατάσταση είναι απελπιστική. Καλοκαίρι έρχεται, κρίμα είναι…» είπαν και με προσπέρασαν. Εννοούσαν το πάρκο της Απολλωνιάδας στην παραλιακή. Το σημείο που βρίσκεται ειδυλλιακό, άνοιξη και καλοκαίρι σφύζει από ζωή, αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι τραγική.

Το πάρκο έχει περικυκλωθεί...

από συρματόπλεγμα για λόγους προστασίας εξαιτίας του ότι το τοιχάκι προς της θάλασσα έχει διαβρωθεί και υποχωρήσει. Πίσω όμως από μια τσουλήθρα έχει υποχωρήσει και οι κίνδυνοι για κάποιο παιδάκι είναι μεγάλοι. Τα χόρτα έχουν οργιάσει και κάνουν πάρτι τριγύρω. Τα πλαίσια των παιχνιδιών σκουριασμένα και βρώμικα. Οι κούνιες επιδεικτικά απουσιάζουν. Συντήρηση δεν έχει γίνει. Το χρώμα της εγκατάλειψης είναι έντονο. Οι φωτογραφίες χαρακτηριστικές.

Το πάρκο της Απολλωνιάδας βρίσκεται στο πλέον όμορφο, ελκυστικό και τουριστικό τμήμα της πόλης, ανάμεσα σε ταβερνάκια. Το καλοκαίρι ο κόσμος θα βγει έξω και θα κάνει βόλτες στον κλειστό παραλιακό δρόμο. Περιμένουμε με το καλό τουρίστες. Θα είναι πραγματικά κρίμα να διατηρηθεί αυτή η εικόνα…Δεν συμφωνείτε;

Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης
ΓΝΩΜΗ

3 σχόλια:

  1. Δέν πάνε καλα οι άνθρωποι ρε παιδιά αντί αρχίσουν να κάνουν δουλειές στην πόλη γιατί τώρα αρχίζει το καλοκαιρί αυτή την αφήνουν διαλυμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα λεφτά έχουν ρε τα λαμόγια γιατί δεν κάνουν κάτι καλό στην πόλη τι τα κάνετε ρε τα παντελονιάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε επαιξές καιέχασες τώρα λός πούλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή