Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΠΕΙΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Σε πεντάμηνη φυλάκιση καταδικάστηκε 50χρονος άνδρας, υποστηρικτής του πρώην προέδρου της Ταιβάν Τσεν Σούι Μπιάν, όταν επιτέθηκε σε κυβερνητικό βουλευτή αφαιρώντας του την περούκα. Έτσι αποκαλύφθηκε ότι ο βουλευτής του Εθνικού Κόμματος Τσιού Γι – «αγαπημένος» των ΜΜΕ για τις σφοδρές επιθέσεις του κατά της αντιπολίτευσης – (εικόνα) είναι εντελώς φαλακρός.
Ο δικαστής της Ταιβάν έκρινε ότι ο 50χρονος πρέπει να καταδικαστεί σε φυλάκιση, καθώς «στέρησε από τον βουλευτή την ελευθερία να δείχνει όμορφος». «Ο δικαστής κρίνει ότι ο Τσίου Γι έχει την ελευθερία να φορά ό,τι θέλει και ο Τσιού θεωρεί ότι η περούκα τον κάνει να φαίνεται πιο όμορφος. Ο δικαστής θεωρεί ότι με την εσκεμμένη αφαίρεση της περούκας, του αφαίρεσε αυτό το δικαίωμα» δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου.
Σύμφωνα με το Reuters, η περίσταση κατά την οποίο ο Τσίου Γι «έχασε την ομορφιά του», ήταν όταν προσερχόταν σε δικαστήριο για να κάνει μήνυση εναντίον του πρώην προέδρου Τσεν Σούι – Μπιάν, τον Δεκέμβρη.
Ο δράστης από την πλευρά του, δήλωσε ότι η ποινή είναι υπερβολική, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ταιβάν. «Απλά δεν ήμουν προσεκτικός. Είναι η απροσεξία τόσο σημαντική;» αναρωτήθηκε ο κ. Χουάνγκ.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου