Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΒΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΦΑΨΙΑΣ

Πολλές γυναίκες στο Τόκιο που κυκλοφορούν με το τρένο τις ώρες αιχμής επιλέγουν τα βαγόνια μόνο για γυναίκες για να αποφεύγουν τους εφαψίες. Τώρα λοιπόν από τον φόβο να μην κατηγορηθούν, κάποιοι άνδρες ζητούν να παραχωρηθούν και βαγόνια αποκλειστικά για άνδρες.
Ήδη, δέκα μέτοχοι της εταιρίας Seibu Holdings, η οποία διαχειρίζεται τα τρένα στην περιοχή του Τόκιο, έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα.
"Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις με εφαψίες καθώς και πολλές ψευδείς κατηγορίες εις βάρος ανδρών, σε τρένα της Seibu Railway," αναφέρουν οι μέτοχοι σε ανακοίνωσή τους ζητώντας την ψήφιση της πρότασής τους κατά την ετήσια συνέλευση της εταιρίας.
"Ενώ τα μέτρα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης αυτού του τύπου έχουν ληφθεί για την προστασία των γυναικών, με τα αμιγώς γυναικεία βαγόνια, και έχουν αποτέλεσμα ως έναν βαθμό, δεν έχουν ληφθεί αντίστοιχα μέτρα κατά των ψευδών κατηγοριών εις βάρος ανδρών...Στο πνεύμα της ισότητας των φύλων, πρέπει να υπάρξουν και βαγόνια μόνο για άνδρες".
Στο Τόκιο, περίπου 2.000 εφαψίες συνελήφθησαν το 2007, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας.
Εφαψίας: Είναι ο τύπος ο οποίος βρίσκει ηδονή με το να ακουμπάει απαλά και διακριτικά το αντικείμενο του πόθου του, εντείνοντας σταδιακά τον βαθμό του “εφαψισμού”. Εφαψίες μπορείτε να βρείτε παντού, στο μετρό, τα μπαρ, την παραλία ή στο μάθημα στο πανεπιστήμιο. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι εκπαιδευμένοι εφαψίες, οι οποίοι κάνουν χειρωνακτικά αστειάκια αποσκοπώντας σε μία αγκαλίτσα ή ένα χαδάκι. Ο εφαψίας θα κάνει τα πάντα για την επαφή. Αγαπά ιδιαίτερα τους στενούς χώρους. Εάν είναι απρόσεκτος, μπορείτε να διακρίνετε στο πρόσωπό του ένα αμυδρό χαμόγελο το οποίο σχηματίζεται την ώρα που εφαψίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου