Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

1-
Δυο φίλοι παθιασμένοι με το μυστικισμό αποφασίζουν ότι όταν κάποιος από τους δυο πεθάνει να προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή.
Κάποια στιγμή ο ένας πεθαίνει, οπότε ο άλλος κάθεται όλη μέρα και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του και τελικά ένα βράδυ τα καταφέρνει.
- Αντρέα εσύ είσαι;
- Ναι, εγώ.
- Λοιπόν, πες τα όλα, πως είναι η κατάσταση;
- Να σου πω, εδώ υπάρχουν πολλές εκπρόσωποι του αντίθετου φύλου, όλες γυμνές! Ξυπνάω το πρωί και κάνω έρωτα. Τρώω ένα γερό πρωινό και πάλι κάνω έρωτα! Μετά το γεύμα κάνω και για τρίτη φορά έρωτα, και το βράδυ πριν κοιμηθώ κάνω και τέταρτη φορά έρωτα!
- Εκπληκτικό, αναφωνεί ο άλλος. Ο Παράδεισος είναι κάτι υπέροχο!
- Μα δεν είμαι στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! Είμαι κουνέλι σε μια φάρμα στην Καλαμάτα!!!!!
2-Ο Χρήστος και η αρκούδα
Ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι σκοτώνεται σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα την παραμονή του γάμου τους και πηγαίνει στον Παράδεισο. Εκεί απευθύνονται τον Αγιο Πέτρο και του λένε:
- Είμαστε πολύ δυστυχισμένοι γιατί δε μας δόθηκε η ευκαιρία να παντρευτούμε. Γίνεται να παντρευτούμε εδώ στον Παράδεισο; Ο Αγιος Πέτρος απάντησε:
- Κοιτάξτε... θα πρέπει να περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά το ξανασυζητάμε.
Περνούν πέντε χρόνια και το ζευγάρι θέλει ακόμη να παντρευτεί. Απευθύνονται και πάλι στον Αγιο Πέτρο, που τους λέει:
- Ξέρω ότι περιμένατε ήδη πέντε χρόνια αλλά υπάρχει πρόβλημα. Θα πρέπει να περιμένετε λιγάκι ακόμη. Περνούν άλλα πέντε χρόνια και ο Αγιος Πέτρος ενθουσιασμένος ενημερώνει το ζευγάρι:
- Η περίοδος αναμονής τελείωσε. Τώρα πια μπορείτε να παντρευτείτε. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Έτσι, το ζευγάρι παντρεύεται.
Δυστυχώς, λίγο μετά το γάμο, οι νεόνυμφοι αντιλαμβάνονται πως δεν ταιριάζουν. Πηγαίνουν, λοιπόν, στον Αγιο Πέτρο και ρωτούν αν στον Παράδεισο μπορεί κανείς να πάρει διαζύγιο
. Ο Αγιος Πέτρος τους κοίταξε αποσβολωμένος και απάντησε νευρικά:
- Κοιτάξτε... Μας πήρε δέκα χρόνια για να βρούμε ιερέα να σας παντρέψει.
Ξέρετε πόσο καιρό θα χρειαστεί να περιμένετε για να βρούμε δικηγόρο;
3-Ο Χρήστος και η αρκούδα
Ο Χρήστος, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη σκοτώνει.
Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει:
- Χρήστο, έχεις δύο επιλογές, ή σου χιμάω και σε σκοτώνω, ή κάνουμε σεξ.
Ο Χρήστος αποφασίζει ότι προτιμά τη ζωή, οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα.
Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά, ο Χρήστος ορκίστηκε να εκδικηθεί! Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο.
Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι.
- Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Χρήστο, του λέει το γκρίζλι... Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ.
Για άλλη μια φορά ο Χρήστος σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει.
Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει, αλλά εξαγριωμένος πια ο Χρήστος, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει.
Αισθάνεται ότι επιτέλους, πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα.
- Παραδέξου το, Χρήστο, του λέει η αρκούδα, δεν έρχεσαι στο δάσος για το κυνήγι, έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου