Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ LIVERPOOL FC LEGENDS EDITION

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε την τέλεια προσφορά (όχι δεν είναι telemarketing!)! Αρκεί μόνο να είστε οπαδοί της Λίβερπουλ! Και να ψάχνετε για νέο κινητό!
Πρόκειται για το νέο κινητό που θα κυκλοφορήσει και θα φέρει την σφραγίδα της αγαπημένης σας ομάδας! Το όνομα αυτού: "Liverpool FC Legends Edition"(και μόνο το όνομα εντυπωσιάζει!).
Είναι κατασκευασμένο από χρυσάφι 18 καρατίων και έχει 18 διαμάντια (ούτε ένα, ούτε δύο)!!! Ο αριθμός είναι συμβολικός και αντιστοιχεί στα 18 πρωταθλήματα της Λίβερπουλ.
Η τιμή του είναι προσιτή σε όλο τον κόσμο αφού ανέρχεται στις 14.490 λίρες Αγγλίας, δηλαδή €16.243 περίπου (τσάμπα πράγμα!).
Το μόνο (!) αρνητικό για αυτό το κινητό είναι ο περιορισμένος αριθμός που θα διατεθεί στην αγορά, αφού η εταιρία κατασκεύασε μόλις 250 κομμάτια (ποιος να πρωτοπρολάβει;)
Γι’ αυτό τρέξτε στην αγορά, προκειμένου να είστε από τους λιγοστούς τυχερούς που θα έχουν την χαρά και την τιμή να το έχουν στην κατοχή τους!
ΥΓ1: Αν καταφέρετε να το αποκτήσετε (πράγμα που σας ευχόμαστε ολοψύχως), καλό θα ήταν να κάνετε μία ασφάλεια κλοπής! Έτσι ώστε να μπορείτε να αποζημιωθείτε αν κάτι πάθει το αγαπημένο σας gadget. Ξέρετε πόσα κινητά χάνονται από τσάντες ή σε μπαρ; Αυτό θα έχει έναν λόγο παραπάνω για να προσελκύει τα βλέμματα! Για την ακρίβεια 18!
ΥΓ2: Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στραβοπατήσει και η Λίβερπουλ κατακτήσει το αγγλικό πρωτάθλημα (πράγμα που επίσης ευχόμαστε), θα δώσουν σε κάθε αγοραστή ένα έξτρα διαμαντάκι, ώστε να γίνουν 19 όπως και τα πρωταθλήματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου