Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΧΕΛΩΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝΙΓΜΟΥ

Η χελώνα ασφάλειας είναι μια αποτελεσματική «τελευταία αμυντική επιλογή» για να προστατεύσει τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας από τους κινδύνους του νερού συμπεριλαμβανομένων των πισινών, SPA, λιμνών, και ποταμών. Απλά φορέστε ένα βραχιόλι χελώνας γύρω από τον καρπό του παιδιού σας. Πιθανή πτώση του παιδιού στο νερό ενεργοποιά άμεσα το σταθμό βάσης που βρίσκεται στο σπίτι σας.
Αντίθετα από άλλους παρόμοιους συναγερμούς , η χελώνα ασφάλειας δεν τίθεται εκτός λειτουργίας από τους χρήστες της.
---Μέγιστη ασφάλεια---
* Ο σταθμός βάσης ηχεί έναν δυνατό συναγερμό όταν η χελώνα βυθιστεί σε φρέσκο νερό. Ο συναγερμός συνεχίζει να ηχεί έως ότου απενεργοποιηθεί από τη βάση.
* Το βραχιόλι χελώνας ασφαλίζει με ένα κλειδί – το παιδί δεν μπορεί να το αφαιρέσει.
* Τα βραχιόλια χελωνών σφραγίζονται και φτιάχνονται για να είναι ανθεκτικά και στα πιο δύσκολα παιχνίδια.
* Η προστασία συνεχίζεται και όταν η πισίνα λειτουργεί ή ακόμη και όταν καθαρίζεται. Η σειρά ασφάλειας χελώνας αποτελείται από:
* Σταθμό βάσης με μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος
* Ένα ή περισσότερους αισθητήρες χελωνών (του ίδιου χρώματος)
* Πακέτο μπαταριών και αδιάβροχη προστασία για το σταθμό βάσης (εξάρτημα).
* Φορτιστή αναπτήρα αυτοκινήτου 12VDC (εξάρτημα)
Ο σταθμός βάσης πρέπει να είναι σε απόσταση 45-60m από το νερό. Το πακέτων μπαταριών μετατρέπει το σταθμό βάσης σε φορητή συσκευή και έτσι μπορεί να μεταφερθεί σε μια παραλία, σε μια πισίνα διακοπών κλπ. Παρέχει ένα συνεχές στήριγμα στην αρχική δύναμη.
---Απλός και ευπροσάρμοστος---
Θα εκτιμήσετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της χελώνας ασφαλείας:
* Στα παιδιά αρέσει να φορούν τη χελώνα
* Δεν απαιτείται εγκατάσταση στη νερό (πισίνα, λίμνη κτλ)
* Η χελώνα ασφάλειας δεν είναι μόνο συναγερμός πισινών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σπίτι όσο και έκτος σπιτιού , σε οποιοδήποτε μέρος με φρέσκο νερό.
* Η κάλυψη του νερού και οι μπαταρίες των χελωνών ελέγχονται εύκολα χρησιμοποιώντας το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΚΙΜΗΣ.(TEST MODE) Στο πρόγραμμα δοκιμής η ένταση του ήχου προσαρμόζεται ανάλογα.
* H χρήση διαφορετικών χρωμάτων βραχιολιών χελωνών στην ίδια γειτονιά, παρέχει στους γείτονες μέγιστη ασφάλεια και τους αποτρέπει από το να ενεργοποιούν γειτονικό συναγερμό. * Η βροχή ή το πότισμα από τα αυτόματα ραντιστήρια χορτοταπήτων δεν ενεργοποιά το συναγερμό.
* Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της χελώνας είναι τουλάχιστον τρία χρόνια, όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά. «Αυτό το προϊόν είναι μια καλή επιλογή για τις οικογένειες που έχουν πισίνες, ή για εκείνες τις οικογένειες με παιδιά που περνούν αρκετό χρόνο σε περιοχές με φρέσκο νερό.» Η χελώνα ασφάλειας δεν είναι υποκατάστατο επιμελούς επίβλεψης ή τοποθέτησης κάγκελων προστασίας σε πισίνες, λίμνες κτλ. Η χρήση στο αλμυρό νερό είναι περιορισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου