Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΕΔΩ ΚΑΙ 31 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ







Καρτέλ στον τομέα του χάλυβα καταγγέλλει ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας, Θεόδωρος Τενέζος, ο οποίος το πρωί της παρασκευής(13/2) ξεκίνησε απεργία πείνας, μπροστά από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.Ο κ. Τενέζος κάνει λόγο για «σκληρό ελληνικό καρτέλ του χάλυβα» το οποίο, όπως αναφέρει, κατέστρεψε την επιχείρησή του. Σε αυτό το πλαίσιο, επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση και την Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Ο ίδιος διεκδικεί: «απομάκρυνση των μελών της Επιτροπής που έχουν μηνυθεί για ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, σταμάτημα της συγκάλυψης του καρτέλ και αληθινή πλήρη έρευνα, προστασία των θυμάτων των καρτέλ και μονοπωλίων» και καταλήγει ότι τα «μεγάλα συμφέροντα με την ανοχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού προκαλούν ακρίβεια, οικονομική ανασφάλεια, κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανεργία και φτώχεια». Σημειωτέον, διαμηνύει ότι η «η μικρομεσαία επιχείρησή μας, πρόσφερε δουλειά άμεσα η έμμεσα σε 200 οικογένειες».
ΣΧΟΛΙΟ ILITRELA
Γιατί δεν τον βοηθάτε τον άνθρωπο ρε γαϊδούρια της πολιτείας .Δεν υπολογίζεται κανέναν .δεν έχετε ούτε ιερό ουτέ όσιο εσείς ,31 μέρες κάνει απεργία πείνας απο κάτω στην επιτροπή ανταγωνισμού και σας ούτε που σας νοιάζει αν πάθει κάτι στην υγεία του ,ανύκανοι υπάλληλοι του κράτους δεν είσται έκει για να κάνετε τα στραβά μάτια στης πολυεθνικές επειχηρήσης και τις μικρές να της πατάτε .
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΘΕΩΔΟΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου