Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Εσκασε η βόμβα!!!Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γαβριήλ Αβραμίδης δίνει απάντηση σε email για το θέμα τις E.N.D και μας δείχνει την Ερώτηση που έχει καταθέσει στο υπουργείο οικονομικών



Κύριε Αβραμίδη,
Μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για την γνωστή υπόθεση του κ. Αρτέμη Σώρρα και των 600δις που είναι κατατεθημένα σε τράπεζα του Καναδά στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας, παρακαλώ πολύ και με όλο το σεβασμό, ως ελεύθερη και φορολογούμενη πολίτης της χώρας αυτής, ζητώ από εσάς να ερευνήσετε σοβαρά, σθεναρά και αμερόληπτα το θέμα αυτό και να ενημερώσετε τον Ελληνικό λαό για τις όποιες σχετικές εξελίξεις.
Σε κάθε περίπτωση...
έστω και μια στα εξακόσια δισ. να είναι αλήθεια όλα όσο ισχυρίζεται η πλευρά του κ. Σώρρα (επιπλέον πληροφορίες για το πρόσωπό του δεν σας δίνω γιατί ενδεχομένως γνωρίζετε και αν όχι υπάρχουν τα πάντα στο διαδύκτιο, άρθρα, video κλπ), είναι πιστεύω κατανοητό το πόσο σημαντική είναι η άμεση δραστηριοποίησή σας προκειμένου να ελευερωθεί η πατρίδα μας το ταχύτερο δυνατόν. Σε άλλη περίπτωση και αν όλα όσα ισχυρίζεται ο κ. Σώρρας είναι ψευδή και ανυπόστατα, παρακαλώ να τον παραπέμψετε στη δικαιοσύνη με όλα τα στοιχεία που θα έχετε συγκεντρώσει και με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αναμενω και ευελπιστώ να πράξετε τα δέοντα.
Με εκτίμιση,
Αλεξάνδρα Τσίκου
Δείτε την απάντηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελληνων

ΑΘΗΝΑ4/7/2013
Αξιότιμη κυρία Τσίκου
το θέμα που αναφέρεσθε μας έχει απασχολήσει βεβαίως, γι αυτό και υποβάλαμε Ερώτηση στη Βουλή τον Φεβρουάριο προς τον Κο Στουρνάρα.Μέχρι σήμερα ο υπουργός δεν απάντησε ( ως όφειλε) !! Τώρα , μετά την αθωωτική απόφαση σας διαβεβαιώ ότι θα δοθεί η πρέπουσα συνέχεια στο θέμα, με όλα τα Κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτουμε.
Φιλικά
Γαβριήλ Αβραμίδης
Υ.Γ
Σας επισυνάπτω και την αναπάντητη Ερώτησή μας

13 σχόλια:

  1. Είπαμε η Τρόικα ήξερε που χτύπησε...σε βουλή ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αρχή έγινε. και το απόστημα άμα σπάσει, μετά το πύον φεύγει όλο! Όπως ένα φράγμα. Αμα ραγίσει πάει το νερό. Το ποτάμι είμαστε εμείς... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσοι λαοι ξεφεύγουν μπροστά από εμάς.... Τούρκοι, Αιγύπτιοι.... δεν ανέχονται και επαναστατούν. Εμείς γιατί σιωπούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρατάτε μικρό καλάθιιιιιιιι..... μην πέφτετε πάλι σαν ζώα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτον έχουμε πολλά λαμόγια που μας κυβερνούν!! και άλλα τόσα που τους ψηφίζουν καλά μέχρι εδώ; εάν δεν βγούμε στον δρόμο πρώτον σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει Έλληνας που να έχει ένα σπίτι δικό του με τα μυαλά που βαράει αυτό το κράτος φόρους και μόνο φόρους μόνο που συνταγή δεν βγένη η εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση πέστε στην κυβέρνηση και Τέλλος πέστε μου πια επιχείρηση επιβίωσε από τα δανικά στον κόσμο;;; μόνο μία είναι η λύση πολύ απλά τα πράγματα άρα;;; η βγαίνουμε στον δρόμο και ένα κώμα που να το θέλει να το κάννη και να μην είναι διεφθαρμένο υπάρχουν!!! πιστεύω τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Αβραμίδη, λίγα και λειψά πράματα βλέπω από το κίνημά σας και φαντάζομαι ότι και αυτό το λίγο το κάνατε μόνο για να το έχετε σαν άλλοθι...
    Καλά εσείς μόνο τη μήνυση κατά του Προβόπουλου αντιληφθήκατε;;; Την μήνυση κατά όλων των αρχηγών κομμάτων αλλά και κατά των 300 της Βουλής δεν την πήρατε χαμπάρι;;;
    Λυπάμαι που προσπαθείτε πίσω από ένα δάχτυλο να καλυφτείτε...
    Είστε όλοι ανεγκέφαλοι αν νομίζετε ότι το πετύχατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως χωρίς να το θέλεις φίλε kaoukis "έπιασες την καρδιά" του όλου θέματος. Κάποτε θεωρούσα ότι "δεν είναι όλοι ίδιοι..." και τα γνωστά. Σήμερα είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ πεπεισμένος οτι ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Με πολιτικάντηκα μέσα και εκφράσεις προσπαθούν να εξασφαλίσουν την εύνοια αφ' ενός των πολιτών και αφ' ετέρου των αρχηγών τους, για ευνόητους λόγους. Δεν μπορεί όμως να κοροϊδεύουν πλέον τον κόσμο με τέτοιες παλαιοπολιτικάντικες τακτικές. Γι' αυτό και όταν έρθει η ώρα.... θα είναι η ώρα τους!!!!! Επί τέλους φτάνει πια.

      Διαγραφή
  7. ΜΗΝ ξεχνάτε κάτι πολύ βασίκο................ΕΜΕΙΣ τους ψηφίζουμε...........ΔΕΝ βγαίνουν μόνοι τους........ΝΑ προσέχουμε περισσότερο όταν μας ζητούν την ψήφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία Αλεξάνδρα Τσίκου... γράφεται "διαδίκτυο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...οι άσχετοι που έχουν γράψει την επιστολή αναφέρονται στην Τράπεζα της Ανατολής, που είνια μεν υπαρκτό θέμα, αλλά η προσφορά του Σώρρα των 600δις προέρχεται από ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...τόσο ασχολήθηκαν με το θέμα.

    το έκαναν για έχουν άλλοθι στην καταιγίδα που έρχεται...






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ο Σώρρας είχε τα ομόλογα, θα είχε πέσει η Αμερική. Αν είχε δανίσει την Νέα Ζηλανδία με 50 δις δεν θα το έλεγε στο ραδιόφωνο, αλλά θα έβγαινε στην τηλεόραση και θα ήταν πρώτο θέμα. Αλήθεια ρωτήσατε τον Πρωθυπουργό της Ν. Ζηλανδίας αν αληθεύει το γεγονός αυτό ή τρωτε ότι κουτόχορτο σας ταίζουν. Άνθρωπος του Σαμαρά είναι ο Σώρρας και παίζει καλά το παιχνίδι του. Την διάλυση των αντιμνημονιακών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα 600 δις είναι ομόλογα και δεν έχουν σχέση με τις μετοχές της Τράπεζας τη; Ανατολής.
    Ανώνυμε;
    Ποιών αντιμνημονιακών;
    Του Τσίπρα ή του Καμμένου (αυτός είναι ο άνθρωπος του Σαμαρά όχι ο Σώρρας).
    Της Χ.Α;
    Γιατί δεν πήγαν να κάνουν μια επερώτηση;
    Τους έστειλε εξώδικα για την ύποπτη σιωπή τους, τους έστειλε μήνυση και αυτοί μούγκα!
    Μάλλον οι δήθεν αντιμνημονιακοί σου παίζουν το παιχνίδι του κατεστημένου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή