Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Απολίθωμα...


papariga5


Δεν εμπνέει πια κανέναν. Ούτε τους παλιούς καλούς συντρόφους. Απολίθωμα.
Κάθε φορά που την παίζουν στα κανάλια, ο κόσμος κάνει ζάπινγκ.
Το ΚΚΕ έχει την πιο οργανωμένη κάστα "αγωνιστών του δρόμου"(ΠΑΜΙΤΕΣ)και θεματοφυλάκω...
ν του συστήματος(θυμηθείτε τα κοντάρια στα χέρια το καλοκαίρι με την φύλαξη της Βουλής) αλλά την χειρότερη από πλευράς εκπροσώπησης πολιτικών αρχηγών στο Κοινοβούλιο.
Η σκληροπυρηνική σταλινικού τύπου επιλογή να μείνει μακριά και ξεκομμένη από τις διερευνητικές εντολές, πληρώνεται ακριβά εαν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις.
Ο λαός θέλει τόλμη κι όχι στείρα και συνεχή απόρριψη με φρασεολογία 1917, χωρίς κατ' αντιδιαστολή να προτείνονται λύσεις.
Ίσως τώρα η "μητρόπολη" του ΚΚΕ και ο Περισσός θα πρέπει να προωθήσουν τις ζυμώσεις για την αλλαγή ηγεσίας. Είναι η καλύτερη ώρα της αυτοκριτικής για παλιά και νέα συντρόφια...

makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Τι να πει κανεις;...εδω και δεκαετιες αυτη η γυναικα και οι οι υπολοιποι συντροφοι, αναμασουν μια τσιχλα και παιζουν μια κασετα (οχι σι ντι αυτο ειναι μοντερνο εργαλειο για δαυτους), βγαλμενη απο μια επανασταση πεινας....Αυτη η κυρια ζει παντα στο προηγουμενο αιωνα...με το ρολοι τους να εχει σταματησει εδω και χρονια....σε απολιθωμενες ιδεες..Το σιγουρα ειναι οτι οι "αγωνες" τους δεν μπορουν να προσαρμοστουν στα σημερινα δεδομενα...γιατι η επικοινωνια τους με τον λαο ειναι τοσο ελλατωματικη σε σημειο που γινεται κομικο..τραγικη....Τους φταινε τα μεσα ενημερωσης..αλλα η Αλεκα εχει ποτε κοιταξει την μουρη της στο καθρεφτη; εχει ποτε διερωτηθει πως γινεται στην σημερινη κριση να μην εχει ενα διψηφιο ποσοστο; διερωτηθηκε ποτε αν ειναι ικανη να αντιπροσωπευσει τον εργατικο κοσμο της Ελλαδας; Εγω στην θεση της αν εβλεπα τα ποσοστα των φασιστων η θα ειχα παραιτηθει η θα ειχα αυτοκτονησει.......Αλεκα πουλακι μου ασε την ποιτικη κι ανοιξε κανενα μαναβικο η τραβα στην λαικη να ουλας πατατες κι ασε την πολιτικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή