Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Το κλείσιμο της ΕΡΤ υπήρχε στο μνημόνιο δείτε το!


18 σχόλια:

  1. auto einai h arxh gia ena megalo xtyphma!
    Den prepei na to afisoume na perasei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΒΛΑΧΟΕΛΛΗΝΟΕΓΓΛΕΖΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και ανορθόγραφος να είσαι, καλύτερα θα σε καταλάβω και θα σε εκτιμήσω γράφοντας στην γλώσσα μας παρά στα βλαχοελληνοεγγλέζικα (πολύ εύστοχο) οπότε μην παρεξηγείσαι
      Δημήτρης Μ.

      Διαγραφή
  3. http://www.scribd.com/doc/147408093/Περιέργως-σήμερα-κυρώθηκε-η-σύμβαση-με-την-οποία-χαρίζει-η-Ελλάδα-132-εκατομμυρια-Δολλάρια-ΗΠΑ-στο-Ιρακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την στιγμή που κλείνουν την Ε.Ρ.Τ. και πετάνε στον δρόμο 2.565 οικογένειες, ΧΑΡΙΖΟΥΝ 133 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ στο Ιράκ.
    Ενώ μεταφέρουν την πληρωμή οφειλής του για 126 εκατομμύρια Δολλάρια Η.Π.Α. το 2019. Αυτό με κυρωτικό νόμο που δημοσιεύθηκε σήμερα στο Φ.Ε.Κ. (τεύχος 142Α/12-6-2013) και αφορά σύμβαση που είχε υπογράψει ο Γιώργος Αλογοσκούφης στις 11/10/2008.

    Απ'ό,τι φαίνεται λεφτά για να χαρίζουμε από δάνεια που μας οφείλονται υπάρχουν. Λεφτά για να μείνει ανοικτή η Ε.Ρ.Τ. που δεν είχε και ζημίες δεν υπάρχουν... (πώς όμως θα χαριστούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα που ανήκαν και είχαν πληρωθεί από την Ε.Ρ.Τ., δηλαδή εμάς τους πολίτες στους δικούς τους καναλάρχες;;;)
    Στο ίδιο Φ.Ε.Κ. έχουν κυρωθεί και διάφορα “περίεργα” που αφορούν δάνειο της Ελλάδας προς την Αλβανία και κάποια επίσης “περίεργα” σχετικά με τα ναυπηγεία της Ελευσίνας για την προμήθεια πυραυλακάτων του Πολεμικού Ναυτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. anwnhme esy poy grafeis ellhnika dhladh eisai pio ellhnas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαφώς είναι πιο Έλληνας γιατί κρατάει την Ελληνική γραφή ζωντανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο παιδια, αφού γράφετε με ελληνικά, είστε πιο Έλληνες απο τους υπόλοιπους. Ο ορισμός του ο κόσμος χάνεται και η το γριά χτενίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος είναι πιο Έλληνας από τον άλλο, αλλά τα ελληνοαγλικά είναι μια μπάσταρδη γλώσσα που δυσκολεύει πολλούς να την διαβάσουν. Εγώ (και άλλοι που γνωρίζω) έχω σταματήσει χρόνια να προσπαθώ να τα διαβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδω διαλυσανε μισθους συντάξεις οι ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡΕΟΙ χτυπιουνται για τα κομματοσκυλα που αμειβονται απο 62000 ευρω και πανω . ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΑΡΑΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε που μιλάς για κομματόσκυλα, μάθε πως είμαι ένα απ' αυτά και δε γνωρίζω κανέναν στο χώρο που εργάζομαι να παίρνει παραπάνω από 28.000. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Ποιό είναι το θέμα; Σ' αφήνω να το ψάξεις λίγο μόνος σου, γιατί αν δε δουλεύει το μυαλό σκουριάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε λίγο στην ΕΡΤ θα βγουν όλες παρθένες..ε, αφου παιρνετε μόνο (?) 28000 , και σας αδικούν , πάτε αλλού , στα ιδιωτικά κανάλια.
    Δλδ οι λίστες που κυκλοφορούν είναι ..ψέμματα? Γιαυτό όλα τα κόμματα εστελναν τους καλύτερους τους στην ΕΡΤ? επειδή είναι τοοοοσο ασχημα.

    Δημόσιοι, σας εχω νεα..καλα φαγατε , καλα περάσατε, κάνατε οικογένειες , περιουσίες κλπ..Τωρα ΔΕΝ εχει άλλα λεφτα.. GAME OVER.

    Oσο για την ΕΡΤ , βεβαιως να λειτουργει με όσα μέσα εχει και βγαίνει..ΟΧι με υποχρεωτικη εισφορά όλων. Τερμα οι παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα μπορούσε να με πληροφορήσει όποιος ανέβασε αυτην την εικόνα, από ποιό μνημόνιο είναι και σε ποιό άρθρο / παράγραφο; θα ήθελα να το δω για να μπορέσω να ασχοληθώ νομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από οτι κατάφερα να βρώ σε αυτή την ιστοσελίδα: http://ergazomenoi-ota.blogspot.gr/2013/06/apo-ton-ioulio-tou-2011-exei-apofasisthei-to-kleisimo-tis-ert.html

    η πηγή είναι: έκθεση του ΔΝΤ στο πλαίσιο της 4ης αναθεώρησης του μνημονίου. Συγκεκριμένα:

    Greece: Fourth Review Under the Stand-By Arrangement and Request for
    Modification and Waiver of Applicability of Performance Criteria, July 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή