Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ακόμα ένας προδότης!«Ναι» σε κυβερνητική συνεργασία από τον Κουβέλη

«Ναι» σε κυβερνητική συνεργασία από τον ΚουβέληΟ πρόεδρος του ταχύτατα ανερχόμενου -δημοσκοπικά- κόμματος της Αριστεράς απέρριψε την πρόταση για συνεργασία με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και «έριξε το μπαλάκι» στα κόμματα εξουσίας για προσέγγιση

Η Δημοκρατική Αριστερά δεν είναι...
αδιάφορη στην προοπτική για μία συμμετοχή σε κυβερνητικό συνασπισμό, είπε στο ΣΚΑΪ ο Φώτης Κουβέλης την Δευτέρα, αλλά επανέλαβε ότι μία τέτοια συνεργασία προϋποθέτει συμφωνία σε προγραμματική βάση με το άλλο ή τα άλλα κόμματα για μία σειρά θεμάτων.
Αντίθετα, απέρριψε την προοπτική της συγκρότησης ενιαίου μετώπου της Αριστεράς, πρόταση που διατύπωσε εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για το PSI, ο κ. Κουβέλης ευχήθηκε να πετύχει, αλλά τάχθηκε εναντίον μέτρων «που προβάλλονται ως εντολές», όπως η κατάργηση 13ου και 14ου μισθού. «Εάν το PSI δεν πετύχει, εγώ θα ήμουν ο τελευταίος που θα έλεγε να επιστρέψουμε στη δραχμή», πρόσθεσε.
«Δεν θα είχα αντίρρηση στο να υπάρξει υπουργός επί των δημοσιονομικών της χώρας, υπό την προϋπόθεση ότι ένας τέτοιος υπουργός θα ήταν της επιλογής του ελληνικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ σημείωσε πως η επιτροπεία είναι εκτός των όρων της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.

www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου