Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΒΟΜΒΑ! Πασίγνωστος Έλληνας ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ τα έχασε όλα και έμεινε στον δρόμο!!! Τον πέταξαν έξω με το ζόρι - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ σκηνές στο γραφείο του!!! (PHOTO)



ΒΟΜΒΑ! Πασίγνωστος Έλληνας ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ τα έχασε όλα και έμεινε στον δρόμο!!! Τον πέταξαν έξω με το ζόρι - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ σκηνές στο γραφείο του!!! (PHOTO)Ο γνωστός εφοπλιστής Βίλλυ Παναγιωτίδης έμεινε στον δρόμο καθώς οι υπεύθυνοι του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου «Oaktree Capital Howard Marks» προχώρησαν σε,,, έξωση της ναυτιλιακής εταιρίας του ίδιου και
της κόρης του αλλά και στην απόλυση 15 υπαλλήλων τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι σκηνές που διαδραματίστηκαν έξω απο τα γραφεία της εταιρίας, στην Κηφισιά ήταν ιδιαίτερα... βίαιες. Ολόκληρος στρατός από άντρες ιδιωτικής ασφάλειας εισέβαλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας και έβγαλε έξω... με το ζόρι όλους όσους ήταν μέσα!
Αυτό που φαίνεται να οδήγησε τους ξένους επενδυτές στη συγκεκριμένη πράξη ήταν η διαπίστωση ότι ο Έλληνας εφοπλιστής και η κόρη του εκμεταλλεύονταν το κεφάλαιο τους.
Οι υπάλληλοι έντρομοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον εφοπλιστή αλλά μάταια, αφού τόσο ο Παναγιωτίδης όσο και η κόρη του δεν απαντούσαν στα τηλεφωνά τους.
Σαν να μην έφτανε το ότι ο Έλληνας εφοπλιστής, ο οποίος στο παρελθόν ανήκε στους τρεις με τέσσερις πλουσιότερους Έλληνες, έχασε τον έλεγχο της εταιρίας του, το περιστατικό συνέβη μια εβδομάδα πριν από την παγκόσμια γιορτή της ναυτιλία, τα Ποσειδώνια, που διεξήχθη στην χώρα μας.
Στα Ποσειδώνια φαίνεται πως άλλοι γελούσαν και άλλοι έκλαιγαν με το πάθημα του εφοπλιστή ενώ ο ίδιος δεν έδωσε το «παρών», καθώς όπως σχολιάστηκε το... «ρεζίλι ήταν μεγάλο»!
star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου