Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Μεγάλος κολοτούμπας!!!Kαμμένος: Δεχόμαστε και μετανοημένους πρώην μνημονιακούς


 
Τις πόρτες του κόμματός του προς όλους όσους αντιτίθενται στο Μνημόνιο, παρότι το ψήφισαν κάποια στιγμή ή συμπορεύθηκαν με κομματικούς σχηματισμούς που το ψήφισαν, άνοιξε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος με ομιλία του άνοιξε τις εργασίες της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματός του.
Ο κ. Καμμένος πάντως διευκρίνισε ότι...
πρόκειται για συνεργασία και όχι για ένταξη των στελεχών αυτών στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση Σημίτη με πρωθυπουργό τον κ.Σαμαρά». Ανακοίνωσε την εκ βάθρων αναδιάρθρωση των οργανωτικών δομών του κόμματος, λέγοντας ότι αλλάζουν όλα και ξεκινούν από την αρχή, και τέλος, κάλεσε τα στελέχη και τους βουλευτές που θέλουν να διαπραγματευτούν με την εξουσία «να φύγουν τώρα».
«Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Σταματάει κάθε διάλογος και χτίζουμε το κίνημα από την αρχή. Σπάστε τις καρέκλες στο κόμμα, να βγούμε στις γειτονιές» είπε ο κ. Καμμένος ενώ κάλεσε πίσω «όλους εκείνους που πικράναμε και αποκλείσαμε».
Ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε ότι «ίσως ήταν λάθος η εμπλοκή του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές» αλλά είπε ότι δεν μετανιώνει, και αναφέρθηκε ειδικά στην παρουσία του κόμματος στη Θράκη. Απέδωσε τα μη ικανοποιητικά ποσοστά του κόμματός του, στον «πρωτοφανή πόλεμο» και τον «αποκλεισμό» από τα ΜΜΕ, καθώς και στη μειωμένη χρηματοδότηση.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου