Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Από σατανιστικά συγκροτήματα heavy metal και μασώνους επηρεάστηκε ο 22χρονος δολοφόνος της Γλυφάδας για να σκοτώσει στο όνομα του διαβόλου!


Όταν βέβαια εμείς ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ για τον εγκληματικό ρόλο των σατανιστικών συγκροτημάτων και γενικότερα της heavy metal «μουσικής» χαρακτηριζόμαστε «ακραίοι», «γραφικοί», έχουμε διάφορους να μας λένε πως... «ακούω σατανιστικά τραγούδια αλλά είμαι Χριστιανός», «δεν επηρεάζομαι» και άλλες παρόμοιες ψευτοδικαιολογίες! Τι έχουν να μας πουν τώρα όλοι αυτοί που ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Γλυφάδα ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΥΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ μέσω του συγκροτήματος Rotting Christ (Μετάφραση=Τρομερή ύβρις στον Ιησού Χριστό που δεν τολμούμε καν να αναφέρουμε);;;

Θα μας πουν πάλι «κινδυνολόγους», «σκοταδιστές» και άλλες παρόμοιες καραμέλες οι...γνώστες; Θυμηθείτε τι γράφαμε:

SCHOOLWAVE: Μύηση ανηλίκων στον σκληρό σατανισμό!!! (ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ)

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η επιρροή των μασώνων στον σατανιστή δολοφόνο, όπως φαίνεται από το προφίλ του στο Facebook:


Έχουμε και λέμε λοιπόν: Σατανιστική μουσική heavy metal και μασωνία, παρακίνησαν τον δράστη να «θυσιάσει» μια ανθρώπινη ζωή στον άρχοντα του σκότους, τον διάβολο!!!

Ούτε τα...ψυχολογικά φταίνε, ούτε η «κακιά ώρα»! Οι ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ αυτουργοί της δολοφονίας είναι γνωστοί και τους κατονομάζουμε χρόνια τώρα!

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως δικηγόρος υπεράσπισης του σατανιστή ανέλαβε ο «υπερπατριώτης» και «υπερορθόδοξος» Φαήλος Κρανιδιώτης της ΝΔ!!! Ακόμα μία συντριπτική απόδειξη πως το εν λόγω κόμμα όχι απλά δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!

Διαβάστε επίσης:

Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ
ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ!
 
 
hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου