Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

H ριζοσπαστική και (αγράμματη) αριστερά των αντιφασιστών!


leftgrΕάν ρίξει κανείς μια ματιά στην συνδεόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ ιστοσελίδα left.gr είναι εύκολο να διακρίνει ένα...
ψευδούφος κουλτούρας και μία τάση "υπεράνω" που διακατέχει τον μέσο ζηλωτή αριστερό που είναι το κοινό της. Είναι εξίσουν εύκολο όμως να καταλάβει το τι πραγματικά είναι αυτοί οι τύποι οι οποίοι ενώ "πουλάνε κουλτούρα" στην πραγματικότητα δεν έχουν κανένα ίχνος αυτής, αλλά υστερούν και στα βασικά.
Έτσι έγινε και σήμερα ενώ διαβάζαμε το "ρεπορτάζ" ενός αντιφασίστα-φωτογράφου. Ο οποίος κατάφερε να πάρει μία φωτογραφία από ένα φυλλάδιο (τύφλα να έχουν οι πολεμικοί ανταποκριτές) και να το πλαισιώσει με ένα εμετικό κείμενο που έκλεινε με τα εξής λόγια: "Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν, η θέση των σημερινών Ελλήνων φασιστών είναι και αυτή τριχοτομημένη. Ανήκει: Στη φυλακή, στα ψυχιατρεία, στους υπονόμους." Και εάν έχει κανείς συνηθίσει την "κακοψυχία" των αντιφασιστών, εάν έχει διαβάσει περί των "σοβιετικών μεθόδων" που έστελναν στα ψυχιατρεία τους αντιφρονούντες, εάν έχει έστω αδελφέ διαβάσει λίγο Σολζενίτσιν και μπορεί να τα ξεπεράσει, αυτοί οι τύποι αποδεικνύεται ότι είναι εντελώς για τα "μπάζα".
Διαβάστε τι άλλο γράφει ο συγκεκριμένος στο άρθρο του: " υπογράφουν στα γερμανικά ως Brigade Hellas" Να μην έκανε κανείς τον κόπο να του μάθει να ξεχωρίζει τα αγγλικά από τα γερμανικά; Έστω και δεν ξέρει αυτός ούτε γερμανικά ούτε αγγλικά, καθώς τόσο η λέξη Brigade είναι αγγλική, ενώ και η χώρα μας στα γερμανική δεν λέγεται Hellas αλλά Griechenland. Κανείς φίλος, αναγνώστης, υπεύθυνος της ιστοσελίδας δεν διάβασε τι έγραφε; Ή απλά η αλήθεια είναι δευτερεύουσα έννοια, μπροστά στον "αντιφασιστικό αγώνα";
Όσο για τα υπόλοιπα που γράφει; Ότι οι "φασίστες" είτε μαχαιρώνουν, είτε είναι στους υπονόμους τους; Κάποια στιγμή καλό θα ήταν να σηκωθεί η ομίχλη που βρίσκεται στο μυαλό του! "Ανθρώπινα σκουπίδια" λέει παρακάτω και όλα τα υπόλοιπα συναφή... Πριν καταλήξει για φυλακές, ψυχιατρεία κλπ.
Ακόμη καλύτερο είναι το σημείο όπου κατηγορεί την... γραμματοσειρά του φυλλαδίου, ότι "άρεσε στους ναζί"! Αλλά οκ!
Είναι σαφές ότι τέτοιοι τύποι είναι τόσο συναισθηματικά ντοπαρισμένοι που δεν χάνουν ευκαιρία για να βρούν τον "κακό". Και στην τελική είναι αυτοί που οπλίζουν τα χέρια των δολοφόνων!


elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου