Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Παραμύθι το ταξίδι Καμμένου στην Ιαπωνία! Γιατί ήθελε να κρυφτεί;




Ο κος ΚΟΥΙΚ μπόρει να μας ενημερώσει επίσημα τι συμβαίνει?
http://zcode-gr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_18.html?spref=fb
NATO Parliamentary Assembly του ΝΑΤΟ στο Τόκυο 16-20 Ιουνίου δεν γίνεται. Βλέπετε σχετικά εδώ. Δεν υπάρχει καμμία ανακοίνωση. Μη πεί κάποιος ότι πήγε στο Μπακού. Το κόλπο δεν θα πιάσει…

Σε όλο το διαδίκτυο επι τέσσερις μέρες γράφεται ότι ο κ.Καμμένος θα πάει στο Τόκυο για το Parliamentary Assembly του ΝΑΤΟ. Κάποιος απο το κόμμα θα έπρεπε να είχε κάνει διόρθωση αν ήταν λάθος.
Γιατί είπε ψέμματα στα ΜΜΕ ο κ.Καμμένος ότι θα πάει κάπου χωρίς να πάει; Γιατί κοροιδεύει με ψεύτικο prestige τους ψηφοφόρους του;  Διακοπές με τον Ηλιάτορα θα είναι ή κάπου καλύτερα…
O ευρών πάντως τον Καμμένο στο Τόκυο αμειφθήσεται…
Με τέτοια νοοτροπία εξηγείται γιατί κάθε μέρα οι ΑΝΕΛ χάνουν και απο ένα βουλευτή. Τώρα κατάλαβα το γιατί. Του δημοτικού είναι εκεί μέσα. 
Εμπάσει περιπτώσει, κάποιοι πάντα “πολιτικοί” θα κοροιδεύουν τον Ελληνικό λαό και κάποιοι πάντα όπως εμείς θα τους πιάνουμε στα πράσα για να γελάμε όλοι μαζί.  Οι ΑΝΕΛ με τέτοιες νοοτροπίες δεν έχουν μέλλον.
Ως τη Κυριακή θα περάσουμε καλά. Kαροτάκι κανείς;
Με μερεμέτια οι ΑΝΕΛ δεν σώνονται. Είναι απολύτως αναγκαία η αλλαγή του Αρχηγού των ΑΝΕΛ. To κόμμα πέφτει συνέχεια. Οι βουλευτές φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Πολιτικές θέσεις το κόμμα δεν έχει. Ουρά της ΝΔ έχει γίνει, που ψάχνει να μαζέψει ψήφους για να βγάλει Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Κρίμα για το Πατριωτικό χώρο να μήν  έχει σωστή πολιτική αντιπροσώπευση στη Βουλή. Κρίμα.Στους ΑΝΕΛ δεν γνωρίζουν τί ειναι πολιτική. Πολιτική απο το κινητό δεν γίνεται. Ταξείδια μαιμού επίσης.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Σε ποιούς απευθύνεται ο κ.Καμμένος.


Είμαι σίγουρος ότι θα ακούσετε μια αστεία δικαιολογία για το θέμα. Η απάντηση θα είναι στην αίτηση απουσίας απο τη Βουλή και στα οικονομικά του ταξειδιού… άν υπάρχει ταξείδι και ψάξε βρές άν, πότε και γιατί έγινε…
Έχει δώσει άδειες η Βουλή για ταξείδι άραγε ή στη κατάσταση που είναι δεν χρειάζεται;
Μια παρείτσα είναι όλοι. Καμμία εξαίρεση.

Ένα μήνυμα για τους “άλλους” τώρα…

“Δεν σας βγαίνει με τίποτα. To λέω για να σας βοηθήσω. Για να μη ξεφτυλίζεσθε…! Τα γκόλ τα μετράτε;”
fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου