Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Τελικά οι ΑΝΕΛ δεν ήταν κόμμα αλλά τρόλεϋ και ο Καμμένος απλά ο οδηγός


Του Στρατή Μαζίδη

Κόσμος μπαίνει, κόσμος ταξιδεύει (άνετα τελικά στον προορισμό του) και κόσμος αποβιβάζεται από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.
Τελικά οι ΑΝΕΛ δεν ήταν κόμμα, αλλά τρόλεϋ.

Κι αυτό δεν αποτελεί...

μια αυθαίρετη άποψη αλλά το λογικό συμπέρασμα των όσων παρατηρούμε να διαδραματίζονται στους ΑΝΕΛ από τις επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 έως σήμερα.

Με 20 επιβάτες, συγγνώμη βουλευτές, ξεκίνησε το τρόλεϋ, και με 13 συνεχίζει μέχρι να κατέβουν κι άλλοι λίγο παρακάτω και όσοι απομείνουν στο τέρμα της διαδρομής.

Ο προορισμός του τρόλεϋ ήταν γενικά κι αφηρημένα η πολιτική επιβίωση και πιο συγκεκριμένα η εξασφάλιση της επανεκλογής στις επερχόμενες τότε βουλευτικές εκλογές του Μαΐου.

Οι τότε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν ψήφισαν το Φεβρουάριο του 2012 τη δεύτερη δανειακή σύμβαση, όπως αποδεικνύεται σήμερα όχι γιατί το πίστευαν αλλά για να μπορούν να κυκλοφορούν δίχως φόβο στους δρόμους, έπρεπε να βρουν και τον τρόπο να παραμείνουν ζωντανοί στην πολιτική.

Με το γαλαζοάσπρο λεωφορείο της ΝΔ δεν μπορούσαν να συνεχίσουν αφού διαπληκτίστηκαν με τον οδηγό. Αποβιβάστηκαν λοιπόν και λίγο μετά ανέβηκαν στο άδειο τρόλεϋ του Πάνου Καμμένου.

Το τρόλεϋ γέμισε και έφτασαν στη Βουλή που ήταν και ο προορισμός τους.

Τώρα για να ξαναφτάσουν εκεί, κρίνουν ότι είναι καλύτερα να ξαναπάρουν το γαλάζιο λεωφορείο.
www.freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου