Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Μας δουλεύουν οι Ασιάτες!

Derviş EroğluΟ Τουρκομογγολικής καταγωγής ηγέτης των δυνάμεων κατοχής της μισής Κύπρου, Ντερβίς Έρογλου, προκαλεί με τις ακραίες δηλώσεις του.
«Η ελληνοκυπριακή πλευρά λέει συνέχεια το σύνθημα να «μην μείνει ούτε ένας Τούρκος στρατιώτης, να φύγουν όλοι» και προσπαθεί να το διαδώσει στον κόσμο. Λένε «η χώρα μας είναι υπό κατοχή». Στην πραγματικότητα υπό κατοχή είναι...
η Κυπριακή Δημοκρατία. Εμείς εκδιωχθήκαμε από την Κυπριακή Δημοκρατία, την οποία ιδρύσαμε από κοινού οι Τουρκοκύπριοι και οι Ελληνοκύπριοι. Εκείνοι έθεσαν υπό κατοχή τους την Κυπριακή Δημοκρατία και τα Ηνωμένα Έθνη το δέχτηκαν», ! Με την άνεση που του εξασφαλίζει η υποχωρητικότητα Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων πολιτικών, συνέχισε το δούλεμα λέγοντας:
 «Δυστυχώς είμαστε απέναντι με μια Ελληνοκυπριακή πλευρά η οποία αντιστέκεται σε συμφωνία», «ο λόγος που αυξήθηκε η αδιαλλαξία της Ελληνοκυπριακής πλευράς είναι επειδή η Κυπριακή Δημοκρατία έγινε Ελληνοκυπριακή δημοκρατία, η διεθνής κοινότητα το υιοθέτησε αυτό και η ΕΕ την έκανε μέλος της».«Όσο για μας είμαστε μια χώρα που την αναγνωρίζει μόνο η Τουρκία αλλά για μας είναι μεγάλη ευτυχία και μεγάλη ασφάλεια το γεγονός ότι μας αναγνωρίζει η μητέρα πατρίδα μας. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μας παρέχουν ασφάλεια», !
Την ίδια ώρα το ανθελληνικό καθεστώς Αθήνας και Λευκωσίας κάνει πως δεν ακούει, δεν βλέπει και δεν μιλάει, δίνοντας στους Ασιάτες το δικαίωμα να πολώνουν τους πολίτες τους!

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου