Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Νέα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα με τεράστιες καταστροφές

PictureΤο ποτήρι της υπομονής έχει ήδη ξεχειλίσει και πριν αρχίσει να γεμίζει επικίνδυνα κι αυτό της οργής (γιατί είναι συγκοινωνούντα δοχεία) κάποιος πρέπει να κάνει κάτι και μάλιστα γρήγορα!!!
Νέα ακραία καιρικά φαινόμενα με Χαλάζι και πλημμύρες σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Καστοριά 
Τεράστια προβλήματα προκάλεσε το... "καλοκαιρινό μπουρίνι" -έτσι λέμε τώρα τους χημικούς αεροψεκασμούς- που έπληξε πολλές περιοχές στη βόρεια Ελλάδα.

Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε διακοπή σημειώθηκε ρεύματος σε τμήματα του Δήμου Θερμαϊκού αλλά και προβλήματα στην περιοχή του αεροδρομίου, όπου η ηλεκτροδότηση του γινόταν με γεννήτριες.

Πλήγηκαν περιοχές των νομών Κιλκίς και Σερρών, με δυνατή βροχή και το χαλάζι που έπεσε στην περιοχή των Μουριών του Κιλκίς, υπήρξαν πτώσεις δένδρων και υπερχείλισε ξεροπόταμος, ενώ τα δέντρα που έπεσαν στο οδόστρωμα, έκλεισαν για πάνω από μία ώρα την εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Προμαχώνας. Ακόμα ισχυρή βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από αέρα και χαλάζι σημειώθηκε, επίσης, στη Νιγρίτα, στο Σιδηρόκαστρο, στην Ηράκλεια, στα Πορόια και στο Θολό στις Σέρρες.

Προβλήματα και καταστροφές σε πολλές περιοχές της περιφερειακής Ενότητας Κατσοριάς δημιουργήθηκαν, από την έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες, χωράφια ήταν το αποτέλεσμα της ξαφνικής μπόρας.

Μας "σώζουν" τόσο πολύ και τόσοι πολλοί που κοντεύουμε να καταστραφούμε!!!

Για όσους έχουν το βλέμμα και τη συνείδηση στραμμένα στους ουρανούς, δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητα τα τελευταία chemtrails.

Αλλά εκτός από το πονεμένο θέμα των χημικών αεροψεκασμών το οποίο αμφισβητείτε από την πολιτεία και θεωρείται "θεωρία συνωμοσίας", έχουμε και το άλλο πονεμένο θέμα, της τροποποίησης καιρού από τα αεροπλάνα του ΕΛ.ΓΑ (της εταιρίας 3D, αλλά συνηθίζεται να τα ονομάζουν έτσι). Φέτος λένε δεν πέταξαν. Και κάποιοι (με συμφέρον) θα βιαστούν να πουν "να βλέπετε; επειδή δεν πέταξαν γίνονται όλα αυτά"

Αλλά το παραμύθι, καλά θα κάνουν να το πουλήσουν αλλού, γιατί και πέρσι που πέταξαν τα αεροπλάνα, οι καταστροφές δεν ήταν καθόλου λίγες. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να είσαι ούτε ειδικός, ούτε να κρατάς αρχείο για να διαπιστώσεις ότι... κάθε πέρσι και καλύτερα! Το κλίμα παγκοσμίως τρελαίνεται ολοένα και περισσότερο, κι αν δεν θέλετε να μιλήσουμε για chemtrails, τότε ας μιλήσουμε για τις διάφορες εταιρίες τροποποίησης καιρού που επεμβαίνουν στο περιβάλλον τις τελευταίες δεκαετίες σε μόνιμη πλέον βάση.

Στην Ελλάδα, από το 1981. Ποιος μας λέει, λοιπόν, ότι όλο αυτό δεν είναι δράση-αντίδραση; Ποιος εγγυάται για την ασφάλεια τους;


www.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου