Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Στο γραφείο του Στ.Θεοδωράκη έφαγε πρωϊνό ο Γερμανός πρεσβευτής - Αναζητούν μνημονιακές "εφεδρείες";

Πρωινό στο γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη πήρε σήμερα το πρωί ο πρεσβευτής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα Πέτερ Σόοφ. Μετά την εκλογική επίδοση του Ποταμιού στις ...ευρωεκλογές, η Γερμανία ενδιαφέρεται για το κόμμα καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστουν μνημονιακές εφεδρείες στο άμεσο μέλλον μετά από εθνικές εκλογές.
 
Ο Γερμανός διπλωμάτης είχε ζητήσει... να συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού και τελικώς επελέγη η «αμερικανικού τύπου» λύση του πρωινού εργασίας. Οι κύριοι Θεοδωράκης και Σόοφ πήραν πρωινό μαζί τρώγοντας καρπούζι, πεπόνι και κεράσια, που όπως εκμυστηρεύτηκε στον ηγέτη του Ποταμιού ο Γερμανός πρέσβης, είναι τα αγαπημένα του φρούτα.
 
Στην αρχή της συζήτησης οι δύο άντρες συνομίλησαν για το Μουντιάλ. Ο Γερμανός πρέσβης που τις προηγούμενες μέρες έκανε μια εκδήλωση στους χώρους της πρεσβείας στην Αθήνα καλώντας φίλους του να παρακολουθήσουν το παιγνίδι της Γερμανίας με την Πορτογαλία.
 
Ο Σόοφ είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι παρακολούθησε το προηγούμενο παιγνίδι της Ελλάδας με την Κολομβία  το παρακολούθησε σε μια παμπ του Βερολίνου φορώντας ελληνικό κασκόλ. «Στην Ελλάδα είμαι Γερμανός και στη Γερμανία είμαι Έλληνας», είπε ο Πέτερ Σόοφστον Σταύρο Θεοδωράκη. 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου