Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Ο β. Κορεάτης ηγέτης τα βάζει με τους μετεωρολόγους γιατί πέφτουν έξω στις προβλέψεις τους!


Αααχ... μια πονεμένη ιστορία: The Story of Our Lives!!!
Καλά βρε, πρόεδρε... Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Η ξηρασία και οι πλημμύρες, σε συνδυασμό με το εμπάργκο της διεθνής κοινότητας (με εντολή Ομπάμα), έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να υποσιτίζονται. Τη φετινή άνοιξη, η Βόρεια Κορέα αντιμετώπισε τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων ετών.

Έτσι ο Kim Jong Un, πρώτος γραμματέας του Κόμματος των Εργαζομένων της Κορέας, πρώτος πρόεδρος της Βόρειας Κορέας Εθνικής Επιτροπής Άμυνας και ανώτατος διοικητής του Λαϊκού Στρατού της Κορέας, πήρε... σβάρνα τον τομέα της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας κι έδωσε οδηγίες.

Διαμαρτυρήθηκε για τις πολλές λανθασμένες προβλέψεις, πιστεύοντας ότι η υπηρεσία είναι αναχρονιστική και δεν έχει τεθεί σε μια σύγχρονη και επιστημονική βάση. Είπε ότι μόνο όταν οι μετεωρολογικές παρατηρήσεις και προβλέψεις γίνονται σωστά, είναι δυνατόν να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες των ανθρώπων από τις καταστροφές που προκαλούνται από τις "κλιματικές ανωμαλίες" ώστε να γίνει η απαραίτητη πρόληψη διαφόρων τομέων της εθνικής οικονομίας, συμπεριλαμβανομένης της γεωργίας και της αλιείας από τις φυσικές καταστροφές σε εύθετο χρόνο.
«Είναι απαραίτητο να βελτιωθεί ουσιαστικά το έργο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, προκειμένου να εξηγήσουν επιστημονικά μετεωρολογικές και κλιματολογικές συνθήκες και να παρέχουν ακριβή στοιχεία για την πρόγνωση του καιρού καθώς και μετεωρολογικές και κλιματικές πληροφορίες που απαιτούνται από διάφορους τομείς της εθνικής οικονομίας σε εύθετο χρόνο», σημείωσε .
Τόνισε την ανάγκη να αυξηθεί η ευθύνη των ερευνητών και των ανθρώπων που ασχολούνται με την πρόβλεψη με την ανάπτυξη της επιστημονικής και τεχνικής κατάρτισης και να ενταθούν οι επιστημονικές έρευνες για την εξασφάλιση της ακρίβειας των βραχυπρόθεσμων, ενδιάμεσων και μακροπρόθεσμων προβλέψεων. Για να γίνει αυτό χρειάζεται και η απαραίτητη "ανταλλαγή τεχνογνωσίας". 
Τώρα, ή ο Κορεάτης ηγέτης είναι... 'Κινέζος' ή το παίζει Κινέζος! Όλος ο κόσμος τούμπανο κι εκείνος ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται με τα υπερόπλα τύπου HAARP ικανά για τροποποίηση καιρού που διαθέτουν οι ΗΠΑ, η Ρωσία και μερικές ακόμα χώρες; Μπορεί, αλήθεια, να πιστέψει ότι ακόμα και για τις βραχυπρόθεσμες προβλέψεις μπορεί να φταίει η κλιματική αλλαγή;

Οι ηγέτες ανά τον κόσμο γνωρίζουν για τον καιρικό πόλεμο κι έχουν ήδη μιλήσει ανοικτά. Τόσο ο παλιά ο Ούγκο Τσάβες, όσο και Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ κατηγόρησε τη Δύση για την καταστροφή νεφών βροχής του Ιράν, οπότε δύσκολο να πιστέψουμε πως του ξέφυγε μια τέτοια πληροφόρηση. Δύσκολο όταν ακόμα και οι ίδιοι οι Αμερικάνοι παραδέχονται πλέον δημόσια τα επιτεύγματα τους. 

Μήπως να πάρουμε ένα τηλεφωνάκι στην πρεσβεία και να τους πούμε τι παίζει...;  
 
www.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου