Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο σατανιστής της Γλυφάδας δεν έχει ανάγκη ψυχίατρο, αλλά Ορθόδοξο Ιερέα!


Όπως έγραψα από την πρώτη στιγμή, ολόκληρο το μιντιακό κατεστημένο έχει πέσει «με τα μούτρα» στην προπαγάνδα, έτσι ώστε να παρουσιάσει το φρικτό έγκλημα του 22χρονου σατανιστή από την Γλυφάδα ως «αποτέλεσμα ψυχολογικών προβλημάτων» και τον ίδιο ως «ψυχασθενή»! Κανείς δεν αναφέρει... πως ο δράστης ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ενώ ήταν απολύως προσηλωμένος στον σκοπό του να «θυσιάσει» για δεύτερη φορά ανθρώπινη ζωή στον άρχοντα του σκότους, τον διάβολο. Ούτε φυσικά γίνεται λόγος για την «μύηση» του νέου στον σατανισμό μέσω σατανιστικών συγκροτημάτων heavy metal, πιθανόν και της μασωνίας, όπως αποκαλύψαμε χθες.

Όλα αυτά, αποτελούν ψιλά γράμματα για τους «ειδήμονες» των Μμε, που έχουν πάρει εντολή ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ στην θρησκευτική διάσταση του θέματος! Γιατί; Ο καθένας μπορεί εύκολα να καταλάβει! Δεν θέλουν να ξυπνήσει ο κόσμος από το αθεϊστικό, υλιστικό λήθαργο που τον έχουν ρίξει εδώ και δεκαετίες! Παρότι ο ο ίδιος ο δράστης «φωνάζει» ότι ο σατανάς τον έβαλε να κάνει ό,τι έκανε, κάποιοι συνεχίζουν τον χαβά τους: Φταίνε τα ...ψυχολογικά προβήματα!

Έχω λοιπόν να κάνω μια απλή ερώτηση σε όλους αυτούς:

- Όταν διέπραξε τα στυγερά εγκλήματα ο Μπρέιβικ στην Νορβηγία, ποια ήταν η πρώτη λέξη που χρησιμοποίησαν ΤΑ ΙΔΙΑ Μμε για να τον χαρακτηρίσουν; Μήπως «τρελός»; Μήπως «ψυχασθενής»; ΟΧΙ!!! ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ»!!!

- Ας πάμε σε άλλο παράδειγμα: Όταν διέπρατταν τα εγκλήματά τους οι της 17 Νοέμβρη, πώς τους έλεγαν  ΤΑ ΙΔΙΑ Μμε; Μήπως «τρελούς»; Μήπως «ψυχασθενείς»; ΟΧΙ!!! ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ»!!!

Τι θέλω να πω με αυτά τα δύο απλά παραδείγματα; Πώς είναι τουλάχιστον άτοπο - και εκ του πονηρού - να κολλάς μια ταμπέλα «ψυχασθενή» σε κάποιον ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, επειδή τα κίνητρά του ήταν ξεκάθαρα θρησκευτικά!

Ακόμα κι αν δεχθούμε πως ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα - και σίγουρα έχει τέτοια ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ αποφασίζει να αφαιρέσει τη ζωή του συνανθρώπου του - πώς αποκλείεται Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ μέσω της «μύησής» του στον σατανισμό; Όταν Ο ΙΔΙΟΣ δήλωσε ξεκάθαρα πως σκότωσε το βράδυ της Ανάστασης, επειδή είχε στενοχωρηθεί ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;;;

Τόσες και τόσες αιτίες μπορούσε να επικαλεστεί, γιατί επέλεξε ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ; Τυχαία μήπως;

Για να μην το πολυκουράζουμε: Ο νεαρός δράστης ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ από σατανιστικά συγκροτήματα heavy metal, πιθανόν και από μασώνους, για να προχωρήσει στη σατανολατρεία και στις απεχθείς πράξεις του!


Και ναι - όσο κι αν αυτό...σοκάρει τους άθεους υλιστές - η πραγματικότητα είναι μία: Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ!!!
 
www.hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου