Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Πολιτική ανωμαλία: Το ΠΑΣΟΚ του 8% κυβερνά την χώρα διά χειρός Α.Σαμαρά!


Σάρωσε στον ανασχηματισμό το ΠΑΣΟΚ του 8% και εξακολουθεί να κυβερνά την χώρα με την αγάπη και την φροντίδα που επιδεικνύει ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, ο οποίος έφτασε την κυβέρνηση σχεδόν στα 50 άτομα για να χωρέσουν όλοι οι ΠΑΣΟΚοι...

Εχουμε και λέμε λοιπόν:  Εχει την αντιπροεδρία της κυβέρνησης και σε επίπεδο υπουργού τα Υπουργεία Εξωτερικών ( Ευ. Βενιζέλος ), Περιβάλλοντος ( Γ. Μανιάτης)  και Υποδομών ( Μ. Χρυσοχοϊδης), ενώ αναλαμβάνει το υπουργείο Παιδείας ( με τον συνεργαζόμενο μέσω της  Ελιάς  Αν. Λοβέρδο ) αντί του Αγροτικής Ανάπτυξης στο οποίο έχει  όμως τώρα  τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού (Π. Κουκουλόπουλος), ο οποίος θα φάει το "φιλέτο": Το ΕΣΠΑ! Ενώ ο Καρασμάνης, ο κανονικός υπουργός θα τρέχει να διαλύσει τα μπλόκ των αγροτών!
Αποκτά  επιπλέον  αναπληρωτή  υπουργό  στο  Υγείας ( Λ. Γρηγοράκος)   αντί του Εσωτερικών  στο οποίο όμως αποκτά  τώρα  θέση υφυπουργού (Γ. Ντόλιος). Διατηρεί τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας (Φ.Γεννηματά ) και  τις θέσεις των υφυπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Ε.Χριστοφιλοπούλου ), Εργασίας ( Β. Κεγκέρογλου )  και Εξωτερικών (Δ. Κούρκουλας) και αποκτά υφυπουργούς στα Υπουργεία Ανάπτυξης ( Οδ. Κωνσταντινοπουλος ) και Πολιτισμού  (Α. Γκερέκου ).
Για να γίνει αντιληπτό το "ξεχείλωμα" της κυβέρνησης, πέρσι το νυν υπουργείο Πολιτισμού ήταν απλή γραμματεία και σήμερα έχει ... τρεις υπουργούς και υφυπουργούς!
Από την κυβέρνηση αποχωρούν  ο εξωκοινοβουλευτικός  υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης καθηγητής Αθ . Τσαυτάρης (που τα είχε κάνει μπάχαλο-ναι, αυτός που είχε κοιμηθεί όρθιος στα υπουργικα έδρανα) και ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου επειδή έθεσε θέμα παραίτησης του Ε.Βενιζέλου!
Πρακτικά πλέον το ΠΑΣΟΚ θα ελέγχει το σύνολο του κρατικου μηχανισμού, με την "σφραγίδα" του Α.Σαμαρά και καμια 15αριά πρώην υπουργοί της ΝΔ θα δουν ήσυχοι το ... Μουντιάλ...
Είναι ένας ανασχηματισμός που ακολούθησε την ήττα της ΝΔ στις ευρωεκλογές και ο οποίος από αύριο κι όλας θα αρχίσει να λειτουργεί αποσυσπειρωτικά για τη ΝΔ. Ήδη σήμερα ο θεωρούμενος ως "φωνή του Κ.Καραμανλή" ο πρώην  κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Ευάγγελος Αντώναρος με ένα μονολεκτικό σχόλιο που έκανε στο twitter , λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης δήλωσε “Άφωνος”!
Δεν είναι όμως "άφωνοι" στελέχη όπως ο Π.Παναγιωτόπουλος που είδε την Α.Γκερέκου να γίνετι υφυπουργός στο υπουργείο του και αυτός να φεύγει, ούτε ο Γ.Μιχελάκης, ούτε ο Κ.Αρβανιτόπουλος, ούτε, ούτε, ούτε...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου