Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ελληνες τραπεζίτες προσοχή : Τον Μιχάλη Ροκφέλερ το 1961 τον έφαγαν κανίβαλοι !!!

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, και ΜΠΑΤΙΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ :


ΠΡΟΣΟΧΗ : 

Τον Michael (ΜΙΧΑΛΗ) Rockefeller 

τον έφαγαν κανίβαλοι το 1961 !!!

Μη δημιουργείτε... κανίβαλους 
στην Ελλάδα του 2014 !!!
Το καταμαράν του ανατράπηκε καθώς έπλεε στα ανοικτά των ακτών της νοτιοδυτικής Νέας Γουινέας στις 21 Νοεμβρίου 1961, όταν ο Michael Rockefeller  αποφάσισε να κολυμπήσει την απόσταση ως την ακτή εκτιμώντας την περίπου σε 8-16 χιλιόμετρα στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του κόσμου.
Ο συνεργάτης στην αποστολή του René Wessing τον περίμενε στο αναποδογυρισμένο ξύλινο κύτος όπου είχαν μείνει αβοήθητοι για είκοσι τέσσερις ώρες. 

"Ειλικρινά δεν νομίζω ότι πρέπει να πάς", είπε ο Wessing στον φίλο του τον Μιχάλη. 

«Όχι, όλα θα πάνε καλά. Νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω», απάντησε ο Michael.  
ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ. 
ΝΟΜΙΖΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ !!! 





Με ότι ήταν μέσα στο νερό με τα δύο κενά δοχεία βενζίνης δεμένα στη στρατιωτικού τύπου ζώνη του άρχισε να κολυμπάει σιγά σιγά εκτιμώντας ότι θα έχει δέκα ώρες κολύμπι μπροστά του. 
ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ 
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ........




                                                                                 Αυτή ήταν η τελευταία φορά που κάποιος είδε τον Michael Rockefeller ζωντανό. Μια εκτεταμένη θαλάσσια, εναέρια και χερσαία αναζήτηση δεν έφερε αποτέλεσμα και το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του άφησε τους Ροκφέλερ και τον κόσμο μπερδεμένους. Υπέθεσαν ότι ο ΜΙΧΑΛΗΣ πνίγηκε.

Έκαναν λάθος. Βασανίστηκε, αποκεφαλίστηκε και φαγώθηκε σε τελετουργική κανιβαλική δολοφονία από μια εμφανώς βίαιη φυλή της Νέας Γουινέας. 
Χρειάστηκαν δεκαετίες και εκτεταμένη έρευνα στην Ολλανδία, καθώς και στο απομακρυσμένο νησί νοτιοδυτικά της Νέας Γουινέας και συνάντηση με ανθρώπους της φυλής Asmat για να αναδυθεί η πλήρης ιστορίας που είχε συγκαλυφθεί, σύμφωνα με το δημοσιογράφο Καρλ Χόφμαν στο καθηλωτικό νέο βιβλίο, Savage Harvest, που δημοσιεύθηκε αυτή στα μέσα Μαρτίου από τον William Morrow. 

Μετά τη μεγάλη βουτιά, ο ΜΙΧΑΛΗΣ είδε την ακτογραμμή. 

Παραλίγο να είχε φτάσει ασφαλής στην ακτή, αλλά δεν υπολόγιζε το στολίσκο των κανό που βρίσκονταν στα δέντρα και τους γηγενείς άνδρες. 

Υπήρχαν 50 από αυτούς που περίμεναν σε οκτώ κανό των 12 μέτρων νωρίς στις έξι το πρωί, όταν ο ήλιος είχε μόλις αρχίσει να ανατέλει. 

Έφθασαν με τις λόγχες τους νομίζοντας ότι ήταν ένας κροκόδειλος (ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ), αλλά όταν γύρισε ανάσκελα είδαν το στομάχι του και κατάλαβαν ότι ήταν ένας άνθρωπος, τον αναγνώρισαν από το όταν ήταν στο χωριό. 

Οι ντόπιοι ήταν μυώδεις και δυνατοί, με μαύρο δέρμα με τρυπημένα septums στο μέγεθος της δεκάρας. 

Αυτοί δεν έχασαν χρόνο και κωπηλάτησαν γρήγορα προς τον κολυμβητή, τον περιέβαλλαν και τον τράβηξαν στην ακτή. 

Ο Ajim (φωτό επάνω), ο επικεφαλής ενός από τα πέντε σπίτια των ανδρών που αποτελούσαν το χωριό Asmat της Otsjanep, στράφηκε προς τον Pep, ο οποίος είχε σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από οποιονδήποτε άνδρα της φυλής και είχε συγκεντρώσει τα περισσότερα κεφάλια. 

Ήταν άφοβος και ο Ajim ενθάρρυνε τον Pip να δράσει. 

«Εκείνος ούρλιαζε τράβηξε το δόρυ από την πλάτη του και το έμπηξε στα πλευρά του λευκού ανθρώπου.
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ούρλιαζε, βόγγηξε έναν βαθύ, απάνθρωπο ήχο», γράφει ο συγγραφέας, και τράβηξαν τον Michael σε ένα κανό. 

«Το είχαν κάνει αυτό δεκάδες φορές ακολουθώντας τους ιερούς κανόνες που ορίζει τη ζωή και την πνευματικότητα τους, τους έκανε άνδρες.» 

«Ήταν έτοιμοι να πάρουν την δύναμη του, να γίνουν αυτός και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στον κόσμο». 

Οι πενήντα άνδρες κωπηλάτησαν στα κανό νότια στον ποταμό Ewta και έστριψαν στην ακτογραμμή που είχε μαλακή λάσπη, όπου έσυραν τον Michael έξω από το κανό και τον χαστούκισαν στο κρανίο του. 

"Αυτό είναι το κεφάλι μου!" φώναξε ένας από τη φυλή. 

«Ο Fin ο Pep και ο Ajim κρατούσαν το στήθος του από το έδαφος κι έσπρωξαν το κεφάλι του προς τα εμπρός και με ένα χτύπημα από ένα τσεκούρι στο πίσω μέρος του λαιμού του, ο Michael Rockefeller ήταν νεκρός.» 

«Ο Ajim τον γύρισε και έκοψε το λαιμό του με ένα μαχαίρι μπαμπού, στη συνέχεια πίεσε το κεφάλι προς τα πίσω έως ότου οι σπόνδυλοι ράγισαν.» 

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ήταν πλέον ιερό κρέας. 
Μια βαθιά τομή έγινε από τον πρωκτό προς το λαιμό, κάτω από την πλευρά του κορμού του Michael μέχρι τη μασχάλη, κατά μήκος της κλείδας στο λαιμό και κάτω από την άλλη πλευρά. 

Ήταν το προγονικό τελετουργικό για το πώς να σφάζουν άνθρωπο. Αλλά αυτός ήταν ένας λευκός άνδρα, έτσι το τελετουργικό πραγματοποιήθηκε μυστικά. 

Τα πλευρά του ήταν σπασμένα με ένα τσεκούρι, του έβγαλαν το στέρνο, έκοψαν τα χέρια και τα πόδια του και τράβηξαν έξω τα εντόσθια του, όλο αυτό το διάστημα οι άντρες φώναζαν. 

«Ήταν ιερή βία», είπε ο συγγραφέας. 

Το κεφάλι του ΜΙΧΑΛΗ ήταν γδαρμένο, μαγειρεμένο και κομμένο κατά μήκους του προσώπου από τη ρίζα της μύτης μέχρι τον αυχένα του λαιμού. Μια μικρή τρύπα διαμέτρου 5 εκατοστών έκοψε την κάρα του. 

"Τίναξαν τα μυαλά πάνω από τα φύλλα του φοίνικα, έξυσαν το κρανίο εσωτερικά με ένα μαχαίρι για να πάρουν κάθε τελευταία μπουκιά, τότε ανέμιξαν τη μάζα με σάγο, τυλιξαν το φύλλο μέχρι και να ψηθεί στη φωτιά. Αυτό το φαγητό ήταν ιδιαίτερο."  
Όταν όλα είχαν τελειώσει, τύλιξαν ότι απέμεινε από το κρανίο σε φύλλα μπανάνας, τα έβαλαν σε ένα από τα κανό και κωπηλάτησαν σπίτι. 

Ο λόγος για τη φρικιαστική δολοφονία του Michael C. Rockefeller ήταν η εκδίκηση. 
Πριν ο Michael φτάσει, οι Ολλανδοί είχαν καταλάβει το αρχιπέλαγος και ο άνθρωπος που επόπτευε την αποικία, ο Max Lapre, είχε δώσει εντολή να εκτελεστούν 5 κορυφαίοι από τους Asmats. 

O Michael C. Rockefeller  βρέθηκε στην Ολλανδική Νέα Γουινέα σε ένα ταξίδι πιο πριν τον Οκτώβριο του 1961 με τον René Wassing σε μια αποστολή ανεύρεσης τεχνουργημάτων για το Μουσείο της πρωτόγονης τέχνης που ο πατέρας του είχε ιδρύσει στη Νέα Υόρκη το 1957. 

Ήξερε αυτή την φυλή, τους Asmats, που έχει ζήσει απομονωμένη από τον πολιτισμό για περισσότερα από 40.000 χρόνια, όταν έφτασαν για πρώτη φορά στο νησί. 

Είχε επισκεφθεί 13 χωριά σε τρεις εβδομάδες για το πρώτο ταξίδι του, παζάρεψε ατσάλι και καπνό για τα χειροποίητα μπολ τους, ασπίδες, δόρατα και τα πιο ιερά αντικείμενα, τα πόουλ bisj, αντικείμενα που είναι αφιερωμένα στους νεκρούς. 

Το πρώτο ταξίδι ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά ένα ταξίδι δεν ήταν αρκετό. 
Ήταν γεμάτος από αυτοπεποίθηση. Επιπλέον ήταν ένας Rockefeller.


«Μερικές φορές ήταν ένα βάρος, μερικές φορές ένα δώρο, αλλά αυτό τον όριζε, ακόμα και όταν δεν το ήθελε. Ο προπάππος του ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.» 
Το βιβλίο του Χόφμαν
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ :                Ο Hoffman ταξίδεψε στους Asmat, που αποτελείται από 26.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα από βάλτους και ποτάμια χωρίς δρόμο και πέρασε τέσσερις μήνες εκεί. 
Έζησε με τους γιους των ανδρών που είχε ονομαστεί ως δολοφόνοι του Μιχαήλ στις αναφορές. 
Αυτές οι πρώιμες άνδρες των φυλών ήταν πρωτόγονοι και ασκούσαν κάθε ταμπού γνωστό στο δυτικό κόσμο, ασκούσαν κάθε τι απαγορευμένο. 



Οι άνδρες είχαν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους, μοιράζονταν τις γυναίκες, έπιναν τα ούρα τους μεταξύ τους και ρουφούσαν το πέος του αρχηγού του Basim. 

ΒΑSIM ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ = ΓΙΩΡΓΟΣ*

* Μέχρι το τέλος του μήνα. Μετά Γιάννης. 
Ο συγγραφέας πιστεύει ότι οι Ροκφέλερ γνώριζαν την αλήθεια αφού το AP έδειξε μια ιστορία, όπου ένας ιερέας αφηγήθηκε ότι ο Michael φαγώθηκε από τους Asmats. 
Η ολλανδική κυβέρνηση αρνήθηκε ότι ήταν αλήθεια και η εφημερίδα κατήγγειλε την ιστορία. 
Κανένας Rockefeller δεν επέστρεψε ποτέ στην Asmat. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ :
http://toaeriko.blogspot.gr/2014/06/michael-rockefeller-1961.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου