Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

ΕΟΖ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ…Πακιστανοποίηση της Θράκης με τη βούλα! Ο Γιαννακίδης, ο Φούχτελ και η ΕΟΖ ΑΜ-Θ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ…
ΕΟΖ με υπογραφή Γιαννακίδη …. Για να μην ξεχνάμε!

Ο Γιαννακίδης, ο Φούχτελ και η ΕΟΖ ΑΜ-ΘΤα γραπτά μένουν κ. Γιαννακίδη!

Ταχεία μετεξέλιξη σε δήθεν αντιμνημονιακή παράταξη παρουσιάζει η «Κοινωνική Συμμαχία», που το 2010 εξελέγη υπό το σύνθημα «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» και με την υποστήριξη πέντε υπουργών!
Ο συνομιλητής του... Γερμανού Επιτρόπου του Μνημονίου κ. Φούχτελ, αυτός που υπερψήφισε το μνημόνιο συνεργασίας ΥΠ.ΕΣ.-γερμανικής Κυβέρνησης-Ένωσης Περιφερειών, ο οπαδός της ΕΟΖ ΑΜ-Θ γερμανικού σχεδιασμού, κ. Γιαννακίδης, δεν πείθει κανέναν εμφανιζόμενος ως δήθεν αντιμνημονιακός.
Ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Αναγέννησης» κ. Γιώργος Παυλίδης και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ήταν οι μόνοι που στο Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών καταψήφισαν το προαναφερθέν μηνημόνιο και αντιτάχθηκαν σε αυτό.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη από σχέδιο και λύσεις, με σεβασμό σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα στους ανέργους, στους φτωχούς, στους αδικημένους, και όχι γερμανικού τύπου μνημονιακή λιτότητα όπως αυτή που βάζει πλάτη ο απερχόμενος περιφερειάρχης.
Έχουμε καθαρό σχέδιο και λύσεις, έρχεται η ανατροπή, μια νέα κοινωνία ανατέλλει στην Περιφέρειά μας!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου