Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακυρα τα ψηφοδέλτια Λαμπάκη και Φωτιάδη για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης;


labakis_fotiadis
Μία απρόσμενη εξέλιξη θα ξεσηκώσει και πάλι τα εκλογικά επιτελεία της γειτονικής Αλεξανδρούπολης στο πόδι με αποτελέσματα που μέχρι στιγμής θεωρούνται απρόβλεπτα!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RodopiNews.gr και σε ότι αφορά στις δημοτικές εκλογές, αναμένεται να....
υποβληθούν ενστάσεις και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα έτσι ώστε το ψηφοδέλτιο του κερδισμένου από την πρώτη Κυριακή Βαγγέλη Λαμπάκη αλλά και αυτό του Απόστολου Φωτιάδη να κηρυχθούν άκυρα!
Ο λόγος είναι η λάθος αναγραφή των ονομάτων τους στο πάνω μέρος του εντύπου αφού, όπως ο νόμος ορίζει, τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων αναγράφονται πρώτα με το επώνυμο και μετά με το μικρό όνομα δηλαδή ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ και ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ενώ στην περίπτωση των δύο αυτών συνδυασμών, μεγάλος αριθμός ψηφοδελτίων δεν είχε τυπωθεί σύμφωνα με την οδηγία αυτή!
Το γεγονός δεν είναι πρωτοτυπία του Δήμου Αλεξανδρούπολης αφού εδώ και ημέρες απασχόλησε τον πανελλήνιο τύπο μία ανάλογη υπόθεση από την πόλη των Σερρών με τον εκεί δήμαρχο να απαντά πως τα ψηφοδέλτιά του τελικά ήταν σύννομα. Αντιδράσεις από τις παρατάξεις Λαμπάκη και Φωτιάδη δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αφού, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ζήτημα μέχρι και την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι γι αυτό και οι επόμενες ημέρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

rodopinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου