Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

“Ψηφίστε Παυλίδη για να είμαστε περισσότεροι Τούρκοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο”!

Μήνυμα του πρώτου σε σταυρούς υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου του Γ. Παυλίδη, Οντέρ Μουμίν για τις Περιφερειακές Εκλογές και στήριξη στο DEB στις Ευρωεκλογές

Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τους ομογενείς μου που με 5.578 ψήφους με έβγαλαν πρώτο από όλους τους συνδυασμούς στο νομό Ροδόπης. Να σας βοηθά όλους ο Αλλάχ...

Με αγάπη αγκαλιάζουμε και τους ψηφοφόρους μας που δεν προτίμησαν τον συνδυασμό μας στη πρώτη Κυριακή.

Στόχος μας την δεύτερη Κυριακή είναι οι ψήφοι του Γιώργου Παυλίδη και του συνδυασμού της Περιφερειακής Αναγέννησης να διπλασιαστούν σε κάθε σπίτι, σε κάθε χωριό και σε κάθε κάλπη.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης εβδομάδας ο συνδυασμός Περιφερειακή αναγέννηση του Γιώργου Παυλίδη είχε μια διαφορά 25.200 ψήφων, ήτοι 7,17% από τον συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη. Φαίνεται αδύνατο αυτή η διαφορά να κλείσει την δεύτερη Κυριακή.

Το σημείο που πρέπει να προσεχθεί εδώ σχετικά με την ισχυρή εκπροσώπηση της μειονότητας μας, είναι πως σε περίπτωση εκλογής της Περιφερειακή Αναγέννησης του Γιώργου Παυλίδη θα υπάρχουν 6 μέλη της μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας. Σε περίπτωση εκλογής του Παυλίδη ο νομός Ροδόπης θα εκπροσωπείται στο περιφερειακό συμβούλιο με 6 μέλη της μειονότητας. Ο αντίστοιχος αριθμός στην λίστα του κ. Γιαννακίδη είναι 4.

Με την ελπίδα πως οι μειονοτικοί ψηφοφόροι θα πράξουν τα δέοντα προς αυτή την κατεύθυνση, εύχομαι τα αποτελέσματα της επόμενης εβδομάδας να αποβούν καλότυχα.

Με σεβασμό

Δικηγόρος Οντέρ Μουμίν

Ο 1ος σε σταυρούς υποψήφιος περιφερειακός σύμβούλος του Γιώργου Παυλίδη, Οντέρ Μουμίν, στηρίζει DEB στις ΕυρωεκλογέςO υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της "Περιφερειακής Αναγέννησης" δικηγόρος Οντέρ Μουμίν επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB, συνεχάρη τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την απόφαση του DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές, ευχήθηκε επιτυχίες και εξέφρασε την στήριξη του.

www.alexpolisonline.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου