Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο Mr.Alexis στο Ευρωκοινοβούλιο χέρι-χέρι με την Σατίχα Σουλεϊμάν



Τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσαν να καταλήξουν στους πρώτους υποψηφίους του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές, κατόπιν εσωτερικών αντιδράσεων, ζυμώσεων και αντιπαραθέσεων. Σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που έμειναν δυσαρεστημένοι από τις επιλογές των υποψηφίων, αλλά τελικά πότε όλο αυτό το ιδεολογικό μωσαϊκό συμφώνησε σε μια κοινή πορεία πλεύσης;

Αξιοσημείωτο είναι ότι... μέσα σ’ αυτό το ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή, φιγουράρει και το όνομα Σατιχά Σουλεϊμάν, η οποία ως τίτλο δηλώνει ακτιβίστρια Ρομά.

Και εδώ γεννάται το ερώτημα. Τι εννοούν με τον όρο ακτιβίστρια και πως οριοθετείται;

Γιατί ο ακτιβισμός για τον οποίο είναι γνωστοί οι Ρομά, αφορά καθαρά παράνομες και εγκληματικές ενέργειες. Και αυτό δεν το ισχυριζόμαστε εμείς, αλλά το καθημερινό αστυνομικό δελτίο από διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Διαρρήξεις, σωματεμπορία, λαθρεμπόριο, εμπορία ναρκωτικών, κλοπές μέχρι και εξοπλισμού της ΔΕΗ, παράνομα χυτήρια μέταλλων που λειτουργούν στους καταυλισμούς τους και ρυπαίνουν το περιβάλλον, όπως επίσης παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Δεν υπάρχει μια ημέρα που να μην συλληφθούν Ρομά για όλα τα παραπάνω, ίσως και για πολύ πιο σοβαρότερα ποινικά αδικήματα.

Επίσης καθημερινό φαινόμενο είναι η προκλητική και επικίνδυνη συμπεριφορά τους απέναντι σε λειτουργούς του νόμου, δικαστικούς λειτουργούς, καθώς και σε πολίτες που προσπαθούν να προστατεύσουν την περιουσία τους από τα αδίστακτα αρπαχτικά.

Εκτός αυτού λόγω ονόματος και μόνο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η κυρία Σουλεϊμάν πρέπει να είναι και μουσουλμάνα.

Φυσικά αυτό δεν μας εκπλήσσει διόλου, γιατί είναι πλέον πασίγνωστη σε όλους η αδυναμία που τρέφει ο ΣΥΡΙΖΑ σε καθετί μη Ελληνικό, μη Πατριωτικό, μη Χριστιανικό. Γιατί;

Διότι, για τις ταραγμένες και συγχυσμένες φύσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που παραπαίουν σε μια μόνιμη υπαρξιακή αγωνία, που δεν είναι άλλη από το ότι είναι πολύ καλοβολεμένοι αστοί, για να πιστέψουν τις προλεταριακές αρλούμπες που ξεστομίζουν, η μόνη μέθοδος καταστολής και καταπράυνσης του ψυχικού και πνευματικού τους αδιεξόδου, είναι η άρνηση της ίδιας τους της ύπαρξης, ως Εθνικής, Φυλετικής και Ηθικής.

Και αυτό εκδηλώνεται με τον εναγκαλισμό και την αποδοχή του ξένου, όσο ακραίο και απωθητικό και αν είναι και την απόρριψη του οικείου.

Πάντως εμείς ευχόμαστε ολοψύχως η κυρία Σουλεϊμάν να εκλεγεί και να την δούμε στο ευρωκοινοβούλιο, με το τσεμπέρι, το ταγάρι, φούστα κλαρωτή και γαρύφαλλο στ’ αυτί μαζί με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που σίγουρα αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις τους στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα είναι ανάλογης περιβολής. Επίσης εικάζουμε ότι η κυρία Σουλεϊμάν θα μπορέσει να αντισταθμίσει τις τυχούσες ελλείψεις που ίσως, επαναλαμβάνουμε ίσως έχει σε θέματα Παιδείας, διαβάζοντας την παλάμη. Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή για τους ανθρώπους με πλημμελή μόρφωση. Απλά και μόνο αποτελεί τον σαρκασμό μας, απέναντι σε μια θεατρινίστικη και υπερφίαλη εκδήλωση, ενός δήθεν αντιρατσιστικού και αντιφυλετικού παραληρήματος.

Ακόμη ένας λόγος να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι σ’ αυτό τον Τόπο η γελοιότητα επικρατεί της σοβαρότητας και ότι το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, καταδυναστεύεται από τον σκοταδισμό των ηλιθίων.
E



ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ “ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ” ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ούτε στην από κοινού κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου δεν μπορούν να καταλήξουν και θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Ο λόγος για τους «φερέλπιδες σωτήρες» της Ελλάδας, αυτούς που φιλοδοξούν να διαδεχθούν το αστικό καθεστώς. Αν δεν καταλάβατε ακόμη μιλάμε για το κόμμα με τις δεκατρείς συνιστώσες, τον κατά κόσμο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Αλέξης Τσίπρας προχωρά με διθυραμβικούς λόγους και επιλεκτικούς λεονταρισμούς, τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια», ενώ ακόμη δεν έχει κατορθώσει να εναρμονίσει τα του οίκου του. Μάλλον δεν έχει συναίσθηση, ή ηθελημένα αγνοεί τις πολλαπλές και ανυπέρβλητες εσωτερικές αδυναμίες της παράταξής του, με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται συνεχώς ταλανιζόμενος και ταλαιπωρούμενος, από μια χρονία ασυνεννοησία και ανακολουθία δηλώσεων και θέσεων.

Τι να σου κάνει και ο αγαπητός Αλέξης. Νέο παιδί είναι, έρμαιο και αυτό της νοσηρής εξουσιομανίας και της μανιοκαταθλιπτικής φιλαρχίας του.

Και η πολιτική του πορεία δεν είναι τίποτα άλλο από μια εναγώνια προσπάθεια σχοινοβάτη που από την μια αγωνίζεται να παραμείνει διαλλακτικός και συγκαταβατικός με το λόμπυ του διεθνούς κεφαλαίου, ήτοι με τους Ευρωπαίους δανειστές και τους οικονομικούς κύκλους των ΗΠΑ και από την άλλη πασχίζοντας να διατηρεί το επαναστατικό του προσωπείο να επιτύχει την εσωκομματική γαλήνη και πειθαρχία απέναντι στις δριμείες επιθέσεις των σκληροπυρηνικών της αριστερής πλατφόρμας Λαφαζάνη.

Όσο για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου υπάρχουν ακόμη ισχυρές αντιδράσεις και παρασκηνιακές ζυμώσεις αφού όπως είναι απόλυτα λογικό η κάθε συνιστώσα που λατρεύει τον δικό της Θεό, προσπαθεί να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο με ποσοστώσεις ανάλογες της κομματικής της παρουσίας.

Και τέλος πάντων όσον αφορά το ψηφοδέλτιο πέντε πάνω πέντε κάτω κάποια στιγμή θα τα βρουν. Άλλωστε μεταπράτες της πολιτικής σκηνής είναι, αλισβερίσι κάνουν.

Αυτό όμως που πρέπει να ανησυχεί τους πάντες είναι οι διακηρύξεις τους όσον αφορά την πολιτική που θα ακολουθήσουν εάν και εφόσον αναλάβουν την διακυβέρνηση της Χώρας (κούφια η ώρα που το ακούει).

Για όσους δεν γνωρίζουν έχει συνταχθεί ένα 10σέλιδο κείμενο διακήρυξης για τις Ευρωεκλογές το οποίο προκάλεσε επιπλέον ισχυρές εσωκομματικές αντιδράσεις. Ναι μεν ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του κόμματος, αλλά η αριστερή πλατφόρμα ψήφισε λευκό μετά την απόρριψη της τροπολογίας που κατέθεσε.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο λόγος που η «φράξια» Λαφαζάνη αντέδρασε στην ευρωδιακήρυξη είναι ότι δεν προβλέπει εκπόνηση σχεδίου για την περίπτωση εξόδου της Χώρας από το ευρώ, τουναντίον βάσει της απόφασης του ιδρυτικού συνεδρίου δηλώνει την πρόθεση διαπραγμάτευσης εντός του ευρώ.

Εκείνοι όμως από την πλευρά τους υποστηρίζουν την προοπτική εξόδου της Χώρας από την ευρωζώνη και την μονομερή διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του χρέους. Επίσης ζητούν, «απλόχερες πρωτοβουλίες από τον ΣΥΡΙΖΑ για κοινή δράση με τις Αριστερές δυνάμεις του ΚΚΕ, της Ανταρσία, της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας».

Ειλικρινά φαντάζεστε τι μέλλει γενέσθαι αν όλος αυτός ο συρφετός καταλήξει στο τιμόνι της Χώρας; Διόλου απίθανο να δούμε, όσο και αν φαντάζει σενάριο επιστημονικές φαντασίας, ακροαριστερούς «κοινωνικούς επαναστάτες» να διαπράττουν δια των όπλων «απαλλοτρίωση της καπιταλιστικής υπεραξίας» από τραπεζικό κατάστημα και το όχημα διαφυγής να είναι υπηρεσιακό περιπολικό της Αστυνομίας.

Ή μαζί με το πρόγευμα στα σχολεία εν ονόματι της ελευθερίας επιλογής να προσφέρουν και ένα τρίφυλλο τσιγάρο ινδικής κάνναβης.

Αλλά ας επανέλθουμε στην ουσία.

Να λοιπόν που για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται περίτρανα τα σχόλια και η κριτική μας κατά του Αλέξη Τσίπρα, όσον αφορά την κραυγαλέα πολιτική αφερεγγυότητα του εκφραζόμενη μέσω των συνεχών ανακολουθιών και αλληλοαναιρούμενων δηλώσεων του. Να λοιπόν που για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ο εσωτερικός πόλεμος και οι εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, θέσεις και πρακτικές, καθώς και το ιδεολογικό μωσαϊκό που κυριαρχεί στο «μπουλούκι» που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά θεωρούμε απόλυτα εύστοχο το σχόλιο του ανεπάγγελτου Δημήτρη Κουτσούμπα γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, ο οποίος σχολίασε για τον αγαπητό Αλέξη ότι «το παίζει λιοντάρι στην Ελλάδα και σκυλάκι του καναπέ στους Γερμανούς και στις Βρυξέλλες». Κάτι φυσικά που έχουμε πολλάκις επισημάνει κατά το παρελθόν μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Τελειώνοντας για να ευθυμήσουμε και λίγο θα αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους εξωκομματικούς υποψηφίους του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι φέρουν δίπλα στο όνομά τους τον τίτλο τους, όπως πρύτανης Πανεπιστημίου, συνταγματολόγος, δημοσιογράφος, ηθοποιός, υπάρχει και κάποια κυρία ονόματι Σατιχά Σουλεϊμάν που φέρει τον τίτλο Ρομά.

Απόλυτα ταιριαστό με το όλο σκηνικό και με το όλο «πανηγύρι των τρελλών» που ο ΣΥΡΙΖΑ επιμελώς προσπαθεί να στήσει στην Πατρίδα μας.

Ας αφιερώσουμε λοιπόν στον αγαπητό Αλέξη δύο στίχους του Αλέκου Σακελάριου από το τραγούδι «Γαρύφαλλο στ’ αυτί».

«Χτύπα τα πόδια τσίφτισσα, τσιγγάνα τουρκογύφτισσα».

Και αν θεωρηθεί ως ρατσιστικό σχόλιο, ας κινήσουν αγωγή κατά του δημιουργού στην οδό των Αγγέλων. Εμείς απλά το επαναλαμβάνουμε.




τΣΥΡΙΖΑ: ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ;


Προ ημερών, η ΟΝΝΕΔ (δηλαδή ότι έχει απομείνει απ’ αυτήν…) εξέδωσε μια ανακοίνωση υπέρ της ίδρυσης «πανεπιστημιακής αστυνομίας», για να βάλει τάξη στα πανεπιστήμια της χώρας. Προσέξτε, η ΟΝΝΕΔ, όχι η ΝΔ, που ως κυβέρνηση πρέπει να κάνει πράξεις τα λόγια της…

Επρόκειτο βεβαίως για ένα πυροτέχνημα και όχι για σοβαρή πρόταση. Αμέσως, όμως, τσίμπησε η κουκούλα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απεφάνθη πως «Το ελληνικό Πανεπιστήμιο δεν έχει ανάγκη από Αστυνομία» και συνεχίζει: «Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει σε όλους τους τόνους ότι η πρόταση για σύσταση πανεπιστημιακής αστυνομίας, είτε είναι της ΟΝΝΕΔ είτε οποιουδήποτε άλλου στο μέλλον, απαντάμε σαφώς: Ούτε να το σκέφτεστε!».

Σαφές! Διότι, αν ιδρυθεί «πανεπιστημιακή αστυνομία» πως θα τα σπάνε οι σύντροφοι κουκουλοφόροι; Και που αλλού θα βρουν να φτιάξουν γιάφκες- και μάλιστα δωρεάν;

(ΥΓ): Αλήθεια (Άδωνι Γεωργιάδη…), τι χρειάζεται η «πανεπιστημιακή αστυνομία», αφού έχει καταργηθεί με νόμο το άσυλο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπαίνει στα πανεπιστήμια η κανονική αστυνομία;





ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ethniki_aygin__article

Καιρό έχουν να απειλήσουν οι (ελέω Μέρκελ) κυβερνώντες και τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ, ότι θα θέσουν εκτός νόμου και εκλογών την Χρυσή Αυγή. Ίσως… ζαλίστηκαν από το σκάνδαλο Μπαλτάκου και δεν έχουν συνέλθει πλήρως. Ωστόσο, μόλις θα συνέλθουν, θα ξαναρχίσουν να κυκλοφορούν τις συνήθεις φήμες, με σκοπό να σπάσουν το ηθικό των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής και να σπείρουν φόβο και αμφιβολίες στον κόσμο.

Αυτό δε γίνεται! Και τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές, δεν προλαβαίνουν να το κάνουν. Αλλά, κι αν τολμήσουν να το κάνουν (με χουντική μεθόδευση) δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές.

Με την ευκαιρία, θα παραθέσουμε την άποψη της (συριζαίας…) καθηγήτριας Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ, Ιφιγένειας Καμτσίδου, από συνέντευξή της στην «Αυγή»:

«Ωστόσο, ούτε η ποινική αντιμετώπιση του προβλήματος ούτε η πρόβλεψη μέτρων διοικητικού χαρακτήρα, μπορούν να αναχαιτίσουν την εξάπλωση του φασισμού. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την συζήτηση για την απαγόρευση της λειτουργίας του κόμματος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μια τέτοια παρέμβαση θα είναι τόσο αλυσιτελής, όσο και επιζήμια για το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Η διάλυση της Χρυσής Αυγής δεν θα αποτρέψει την ίδρυση νέου κόμματος, με την ίδια ιδεολογία και τα ίδια πολιτικά προτάγματα, καλύτερα συγκεκαλυμένα, ώστε να περιγράφονται οι επιταγές του νόμου…».

Αυτά, για να μη σας κοροϊδεύουν οι παλιολινάτσες του συστήματος Σαμαρά, με τις ψευδείς και κακοήθεις φήμες που σπέρνουν. Εν τω μεταξύ, πλησιάζει ο Μάιος…

Ε

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Ο Μιχελάκης και η «χαμένη» δικογραφία


Η ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» φιλοξενεί ρεπορτάζ για το νέο σκάνδαλο επιόρκων, την δικογραφία για τον χρηματισμό του Μιχελάκη από τον Πάλλη που έθαψε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη.
Ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και η κυβέρνηση συνεχίζουν να σιωπούν για την δικογραφία του χρηματισμού (;) του υπουργού από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, που αποκάλυψε το HOT DOC, γίνονται γνωστά και τα νέα στοιχεία της δικογραφίας, η οποία έχασε το δρόμο προς τη βουλή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στη δικογραφία υπάρχουν και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που εμπλέκουν τον Γιάννη Μιχελάκη με τον Αναστάσιο Πάλλη, πέρα από τα χειρόγραφα του επιχειρηματία και τις καταθέσεις των μαρτύρων. Φυσικά όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν δικαστικά.
Για να γίνει όμως αυτό, η σχηματισθείσα δικογραφία θα πρέπει να πάρει τον δρόμο που πρέπει και όχι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του περιοδικού, να έχει χαθεί! Στο υλικό που κατασχέθηκε στο σπίτι και το γραφείο του Πάλλη από τους εισαγγελείς βρέθηκε επίσης η επίμαχη ερώτηση που κατέθεσε ο Μιχελάκης ως βουλευτής στη βουλή με περιεχόμενο κατά του Βίκτωρα Ρέστη, πρώην συνεργάτη και συνεταίρου, ενώ στη συνέχεια αντίπαλου του Αναστάσιου Πάλλη. Είναι η ερώτηση για την οποία που ο νυν υπουργός εμπλέκεται με υπαινιγμούς από το ρεπορτάζ του περιοδικού ότι χρηματίστηκε, προκειμένου να την υποβάλει στη βουλή.
Το κείμενο της ερώτησης που υπάρχει στα κατασχεμένα, έχει σταλεί από το γραφείο του Μιχελάκη στη Ν.Δ, όταν αυτός ήταν εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Το κείμενο που ήταν στην διάθεση του Πάλλη, δείχνει καθαρά δηλαδή πως εστάλη στον επιχειρηματία από τη Ν.Δ., αφού αποτυπώνει πάνω του τον αριθμό του φαξ των γραφείων του κόμματος. Φυσικά θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος και ενδεχομένως ο ίδιος ο υπουργός Μιχελάκης πως αυτό είναι μια συνήθη πρακτική, εάν κάποιος εκδηλώνει ενδιαφέρον για να ενημερωθεί για ένα θέμα. Είναι όμως;
Σύμφωνα με την δικογραφία, το εύρημα αυτό πιστοποιεί όχι μόνο τη στενή σχέση Μιχελάκη-Πάλλη, επιβεβαιώνει πως υπήρξε χρηματισμός για την συγκεκριμένη ερώτηση στη βουλή όπως άλλωστε ο ίδιος ο Πάλλης γράφει στα χειρόγραφα του. Εκτός φυσικά και αν ο Πάλλης ότι γράφει στις προσωπικές τους σημειώσεις είναι ψέματα προκειμένου να ενοχοποιήσει για δικούς του λόγους  τον Μιχελάκη!
Το φαξ στάλθηκε από τα γραφεία της Ν.Δ στον Πάλλη, ως πιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρθηκαν, είναι η εκτίμηση της δικογραφίας. Κι εδώ θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος πως από το συγκεκριμένο φαξ το έστειλε κάποιος υπάλληλος του κόμματος ή ένας κομματικός επισκέπτης από τους δεκάδες που πηγαινοέρχονται καθημερινά στα γραφεία της Ν.Δ. Είτε άθελα, είτε με δόλο!
Ως σήμερα ο Άρειος Πάγος και το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχουν απαντήσει παρά τον θόρυβο, για το πότε είχαν στην διάθεση τους την καυτή δικογραφία, η οποία παρότι έχει περάσει διάστημα 4 μηνών δεν έχει φτάσει στη βουλή για συζήτηση άρση ασυλίας του Μιχελάκη. Ο ίδιος ο υπουργός δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το σκάνδαλο που τον αφορά. Αντιθέτως πληροφορίες τον θέλουν να επικοινωνεί με δημοσιογράφους για να εξασφαλίσει την μη δημοσίευση των αποκαλύψεων του ρεπορτάζ. Στις συζητήσεις του αυτές ο υπουργός εκθέτει στους συνομιλητές του στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία κατ΄ αυτόν δεν αποδεικνύουν την ενοχή του.
Το ερώτημα λοιπόν είναι, πώς γνωρίζει ο κύριος Μιχελάκης στοιχεία της δικογραφίας αφού δεν ασκηθεί δίωξη εναντίον του, ώστε να λάβει γνώση του κατηγορητηρίου και του αποδεικτικού υλικού; Οπότε ο κύριος Μιχελάκης λέει ψέματα στους δημοσιογράφους ή γνωρίζει δικογραφία παρανόμως από κάποιον που τον ενημερώνει αντί να την προωθήσει στην βουλή. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο υπουργός οφείλει να ξεκαθαρίσει κάθε σκιά με δημόσια τοποθέτηση του οτιδήποτε γύρω από αυτή την υπόθεση.
Ίσως περιμένει να δει εάν πάρει έκταση το θέμα προκειμένου να μην το «απλώσει» ο ίδιος άθελα του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ακρόπολις» πάντως ο υπουργός ζήτησε ενημέρωση για τον φάκελο αυτό.
elldiktyo.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου