Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Δεκάδες ραντάρ τύπου HAARP στην Ιταλία για τους πολέμους του ΝΑΤΟ


PictureΠαραβιάζοντας κανόνες ηθικής και νόμους, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τους Ιταλούς που ξεσηκώνονται αποσιωπώντας κάθε πληροφόρηση από τα ντόπια και ξένα ΜΜΕ, η Ιταλική κυβέρνηση έχει παραδοθεί στις πολεμικές ορέξεις του ΝΑΤΟ κι έχει επιτρέψει να γεμίσει η χώρα με δεκάδες ραντάρ θανάτου -τύπου HAARP-  που αν μη τι άλλο, σκορπίζουν electrosmog, ηλεκτρομαγνητική μόλυνση.
Δεκάδες ραντάρ τύπου HAARP στην Ιταλία για τους πολέμους του ΝΑΤΟ - Σικελία, Ιανουάριος 2014

Νέος εξοπλισμός ραντάρ για να ενισχυθεί το επιχειρησιακό δίκτυο της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας και την ενσωμάτωση περαιτέρω στην... αλυσίδα της διοίκησης, ελέγχου, επικοινωνιών και πληροφοριών της Ατλαντικής Συμμαχίας. 

Δώδεκα συστήματα Fixed Air Defence Radar (FADR) RAT31-DL ανατέθηκαν στην Selex Sistemi Integrati, μια εταιρεία Finmeccanica, και βρίσκονται σε διαδικασία εγκατάστασης διάσπαρτα σε όλη την Ιταλία. Μεταξύ αυτών και δύο συστήματα DADR (Deployable Air Defence Radar) που θα παραδοθούν το 2013. (Η αναγγελία είναι περσινό)

Πρόκειται για ένα έργο υψηλής τεχνικής αξίας, σημαντικό για την ασφάλεια της αεροπορίας και εθνική ανάγκη για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των στρατιωτικών μας” , δήλωσε ο Γενικός Renzo Mario Otto, διοικητής της AOC, εκπρόσωπος του κέντρου για τις από κοινού επιχειρήσεις με το ΝΑΤΟ, που εδρεύει στο Poggio Renatico (Ferrara). Η FADRs είναι η ραχοκοκαλιά του προγράμματος που η Πολεμική Αεροπορία έχει ξεκινήσει για την αντικατάσταση των συστημάτων εναέριας παρακολούθησης για να διατεθούν οι απαραίτητες συχνότητες για την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας WiMAX (Worldwide Interoperability for Microwave Access- Παγκόσμια Διαλειτουργικότητα για Πρόσβαση Μικροκυμάτων) πρόσβαση στο Internet με ασύρματη σύνδεση υψηλής ταχύτητας ”

Διαβάστε για WiMAX Η WiMAX αρρώστησε ολόκληρη πόλη στη Σουηδία και ο Σαμαράς μας τάζει free wifi!  Θερίζει ο καρκίνος στα Τρίκαλα κι εσύ θες ελεύθερο wifi;

Η RAT31-DL έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες της άμυνας, όπου η υπεροχή των πληροφοριών και εντολών θα διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο, αναφέρει η μπροσούρα του Selex Sistemi Integrati. “Το σύστημα έχει εξαιρετική ικανότητα να ανιχνεύει και να παρακολουθεί τα ραδιοσήματα χαμηλής συχνότητας για τα αεροσκάφη και πυραύλους, μπορεί να υποστηρίξει διάφορες λειτουργίες, όπως η αντι-πυραυλική άμυνα, ακτινοβολία και ηλεκτρονικά αντίμετρα. Στην Ιταλία, οι FADRs θα ελέγξουν επίσης την παρουσία των βαλλιστικών πυραύλων, θα επικοινωνούν με άλλα εθνικά σημεία ελέγχου και του ΝΑΤΟ και θα φέρει μεγάλη καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως βελτιωμένο τηλεχειριστήριο και απομακρυσμένη διάγνωση, μειώνοντας έτσι την ανάγκη για προσωπικό με μάτι στη μείωση του λειτουργικού κόστους ”.  
Οι χημικοί αεροψεκασμοί συνδέονται άμεσα μ' αυτά τα εργαλεία καθώς βοηθούν στον ιονισμό της ατμόσφαιρας, άρα και το πέρασμα των ηλεκρο-μαγνητικών κυμάτων
Η RAT31-DL έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες της άμυνας, όπου η υπεροχή των πληροφοριών και εντολών θα διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο, αναφέρει η μπροσούρα του Selex Sistemi Integrati. “Το σύστημα έχει εξαιρετική ικανότητα να ανιχνεύει και να παρακολουθεί τα ραδιοσήματα χαμηλής συχνότητας για τα αεροσκάφη και πυραύλους, μπορεί να υποστηρίξει διάφορες λειτουργίες, όπως η αντι-πυραυλική άμυνα, ακτινοβολία και ηλεκτρονικά αντίμετρα. Στην Ιταλία, οι FADRs θα ελέγξουν επίσης την παρουσία των βαλλιστικών πυραύλων, θα επικοινωνούν με άλλα εθνικά σημεία ελέγχου και του ΝΑΤΟ και θα φέρει μεγάλη καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως βελτιωμένο τηλεχειριστήριο και απομακρυσμένη διάγνωση, μειώνοντας έτσι την ανάγκη για προσωπικό με μάτι στη μείωση του λειτουργικού κόστους ”.  
Το πρώτο εργοστάσιο τέθηκε σε λειτουργία ήταν στην Pavia -112^Mortara (Pavia). Τα άλλα έντεκα ραντάρ RAT-31DL πρόκειται να εγκατασταθοούν στα σημαία: Borgo Sabotino (Latina), Capo Mele - Savona (115^ Squadriglia Radar Remota), Crotone (132^ Squadriglia), Jacotenente - Foggia (131^ Squadriglia), Lame di Concordia - Venezia (13° Gruppo Radar GRAM), Lampedusa (134^ Squadriglia), Marsala (35° GRAM), Mezzogregorio – Siracusa (34° GRAM), Otranto (32° GRAM), Poggio Renatico (Comando Operazioni Aeree) και Potenza Picena – Massa Carrara (14° GRAM). 

Από τεχνική άποψη, τα ραντάρ αεράμυνας (FADRs) ανήκουν στην τελευταία γενιά των 3D συστημάτων μεγάλου βεληνεκούς: έχουν εμβέλεια έως και 500 χλμ. και 30 χλμ. στο ύψος, κατά μέσο όρο ακτινοβολίας ισχύ 2,5 kW και ένας παλμός εκπεμπόμενης ισχύος των 84 kW, η κεραία λειτουργεί σε φάσμα συχνοτήτων μεταξύ 1,2 και 1,4 GHz (L-band ), εντός του φάσματος των λεγόμενων «μικροκυμάτων», τα πολύ βραχέα κύματα που είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για τον άνθρωπο, την πανίδας και την χλωρίδας. Τα ραντάρ μπορούν επίσης να ελέγχονται από τα κέντρα που τοποθετούνται από μία σημαντική απόσταση και η μηχανική διαμόρφωση με την οποία έχουν σχεδιαστεί επιτρέπει την εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση στα πεδία των μαχών.  
Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των πύργων ραντάρ και των βοηθητικών εγκαταστάσεων και την εγκατάσταση των νέων συστημάτων σε δώδεκα βάσεις η Πολεμική Αεροπορία έχει αναθέσει στην Vitrociset SpA της Ρώμης, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που εργάζονται στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας, και ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για το σύστημα multiradar ARTAS di Eurocontrol, η ευρωπαϊκή υπηρεσία ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας. Η ονομασία του Vitrociset έχει για χρόνια συνδεθεί με το όνομα του ιδρυτή της, Crociani Camillo ένας από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου δωροδοκίας στη δεκαετία του '70 για την αγορά των αεροσκαφών από την αμερικανική εταιρία Lockheed C130. 

Το Radar RAT31-DL κερδίζει σταδιακά όλο και περισσότερο χώρο στη διεθνή αγορά. Το σύστημα έχει μέχρι στιγμής έχουν αγοραστεί από εννέα χώρες, επτά εκ των οποίων είναι μέλη του ΝΑΤΟ, για συνολικά 34 δείγματα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν η Γερμανία, η Ελλάδα, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Τουρκία και η Ουγγαρία. Μια επιβεβαίωση ότι η επιχείρηση του πολέμου δεν γνωρίζει την κρίση.

Στου κουφού την πόρτα... φωνάζουν οι Ιταλοί!
Picture Χιλίαδες κόσμου διαδήλωσαν στη Σικελία ενάντια στα MUOS  στις αρχές Μαρτίου του 2014, το δορυφορικό δίκτυο υπερ - υψηλής συχνότητας που εξυπηρετεί το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τα παιδιά από το τοπικό δημοτικό σχολείο και τις μητέρες τους, που σχημάτισαν μια επιτροπή ενστάσεων ενάντια στο MUOS. Οι "Μητέρες" έχουν αντιταχθεί σθεναρά με πικετοφορίες, καταλήψεις και μπλόκα κατά τους τελευταίους τρεις μήνες. Η επιμονή τους έχει κερδίσει ποινικές διώξεις ( συμπεριλαμβανομένων αντίσταση κατά τη σύλληψη και υλικές ζημιές ).

Γίνονται προσπάθειες ποινικοποίησης του κινήματος. “Δεν είμαστε το μαύρο μπλοκ ( αναρχικών διαδηλωτών ), είμαστε μητέρες που ανησυχούμε και θέλουμε τα παιδιά μας να είναι ασφαλή”, δηλώνουν οι μητέρες ενάντια MUOS.

Για να προσελκύσουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, τα παιδιά του Niscemi έγραψαν μια επιστολή προς τις κόρες του Προέδρου των ΗΠΑ Ομπάμα, λέγοντάς τους ότι "το χαμόγελό μας είναι το ίδιο με το χαμόγελο κάθε παιδιού στον κόσμο".

Ο αγώνας του Ιταλικού λαού ενάντια στα ραντάρ του θανάτου μετράει αρκετά χρόνια και είναι συνεχής. Κάποια στιγμή είχαν καταφέρει να αναστείλουν την εγκατάσταση του ραντάρ - χααρπ στη Σικελία, αλλά τελικά η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε.

Ρωτώντας μια φίλη από την Ιταλία πως πάνε τα πράγματα εκεί σχετικά με το θέμα κι αν έχουν υπάρξει και αντιδράσεις για τα χημικά της Συρίας που θα διαλυθούν στη Μεσόγειο, μου έδωσε μια πικρή αλλά ξεκάθαρη απάντηση: They don't tell us the thruth, Yanna. They started with the HAARP antenna in Sicily, regardless the protests, they make what they want. Με λίγα λόγια, απλά κάνουν του κεφαλιού τους και αποκρύπτουν την αλήθεια...

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση και για να μην τρέφουμε  αυταπάτες. Προ μηνών, κάποιες οργανώσεις και ακτιβιστές που επιμένουν να βλέπουν τους χημικούς αεροψεκασμούς ως 'θεραπεία' -έστω και λαθεμένη- για την κλιματική αλλαγή, κατέθεσαν διαμαρτυρία στην Ε.Ε.  για τους ψεκασμούς, την υποτιθέμενη Γεωμηχανική και το HAARP. Στη συνέχεια χάρηκαν που αυτή έγινε αποδεκτή από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσω της κοινωνίας πολιτών, κάτι που απλά σημαίνει ότι το έγγραφο πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις κι αριθμό υπογραφών για να πρωτοκολληθεί. 

Πέραν όμως του λάθους να επιμένουν να ταυτίζουν τους χημικούς αεροψεκασμούς με μεθόδους Γεωμηχανικής, έκαναν επίσης λάθος να λησμονήσουν να αναφέρουν τα δεκάδες ραντάρ και υποσταθμούς του HAARP που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και συνεχίζουν να φυτρώνουν σαν μανιτάρια. Συστήματα υψηλότατης τεχνολογίας, που δεν μολύνουν μόνο με electrosmog το περιβάλλον, δεν βλάπτουν μόνο πολύ σοβαρά την υγεία μας, αλλά είναι και μέσα ελέγχου του καιρού και της ψυχολογίας μας, αφού με αυτές τις συχνότητες μπορούν κάλλιστα να επέμβουν και στο περιβάλλον και πάνω μας χειραγωγώντας τα και τα δυο. 


Οι χημικοί αεροψεκασμοί συνδέονται άμεσα μ' αυτά τα εργαλεία καθώς βοηθούν στον ιονισμό της ατμόσφαιρας, άρα και το πέρασμα των ηλεκρομαγνητικών κυμάτων.

Χάσιμο ενέργειας και παραπληροφόρηση κοινού = χρόνος υπέρ αυτών που μας καταδυναστεύουν. 


©AllNewz   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου