Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Το «Θηρίο» μας υποτάσσει σε μια παγκόσμια φυλακή...


thirio
«Τα άλαλα και τα μπάλαλα θα κυβερνούν τον κόσμο»... (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)
Πριν από κάποια χρόνια γράψαμε σε μία φουτουριστική ανάλυσή μας για τον επερχόμενο κόσμο:...
«Τα ρομπότ θα κυβερνήσουν τον κόσμο»! Αυτά τα γράφαμε το έτος 2000 και τα αναδημοσιεύσαμε στην «Ε.Ω.» πριν από τρία περίπου χρόνια, δηλ. το 2011. Θέλαμε δηλ. να δείξουμε ότι είναι αναπόφευκτο στον μελλοντικό κόσμο να κυριαρχήσει η μηχανοποίηση, η αυτοματοποίηση και η ψηφιοποίηση των πραγμάτων, μέσω της εφαρμογής υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής (εμπόριο, συναλλαγές με το κράτος, ανθρώπινες συναναστροφές, υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση κτλ.). Σήμερα όλα τα παραπάνω εγκαθίστανται σε πλανητικό επίπεδο με ρυθμούς ραγδαίους...
Στο ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη, που είναι και το τελευταίο της Καινής Διαθήκης, διαβάζουμε για το Θηρίο και την επικράτησή του διαμέσου της υπερτεχνολογίας. Βασική προϋπόθεση επιβίωσης του μελλοντικού ανθρώπου θα είναι η υποταγή του στο κωδικό σύστημα του ενιαίου οικουμενικού αριθμού (που θα ισχύει δηλ. σε όλη την υφήλιο): ο Υπέρτατος Νόμος θα επιβάλλει την προσχώρηση κάθε ζώντος και νοήμονος οργανισμού στο, αόρατο δια γυμνού οφθαλμού, «χάραγμα» με ακτίνες λέιζερ του ανθρωπίνου σώματος. Ο αριθμός αυτός θα είναι ο 666.
Ανατρέχοντας σε παλαιότερες πηγές μας (επειδή μας ενδιαφέρει να δούμε ποιοι ήταν οι συγγραφείς που είχαν προβλέψει την εφιαλτική πραγμάτωση της Νέας Εποχής), πέσαμε πάνω στην εργογραφία του δρος D.C. Yermak. Αυτός, με τα βιβλία του που αναφέρονταν πάνω στα ζητήματα του σιωνισμού, της Νέας Τάξης κτλ., ήταν από τους πρώτους που έθεσε ενώπιον του ελληνικού αναγνωστικού κοινού πράγματα πρωτόγνωρα την εποχή εκείνη. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα τόσο στην ηλεκτρονική-ψηφιακή δικτατορία του μέλλοντος όσο και στο Θηρίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, το οποίο πολλοί ταυτίζουν με τον Αντίχριστο [ΣΗΜ.: στο θέμα αυτό αναφερθήκαμε και σε άλλα κείμενά μας].
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παρακάτω άκρως επίκαιρα, τα οποία προέρχονται από το βιβλίο του «Σιωνισμός, ο 5ος ιππότης της Αποκάλυψης», τα οποία κάνουν λόγο για το περίφημο Θηρίο του Λουξεμβούργου ή των Βρυξελλών. Διαβάζουμε συγκεκριμένα (όλα αυτά γράφτηκαν πριν από... 30 σχεδόν χρόνια!):
«Στο Λουξεμβούργο υπάρχει ένα τριώροφο κτίριο της ΕΟΚ. Διευθυντής του είναι ο κύριος αναλυτής και σχολιαστής της ΕΟΚ, ο Dr. Hanrick Eldeman, Εβραίος. Το κτίριο αυτό στεγάζει το μεγαλύτερο κομπιούτερ του κόσμου. Είναι ένα γιγαντιαίο, αυτοπρογραμματιζόμενο κομπιούτερ που αναπτύχθηκε από την εταιρία Burroughs. Ο Dr. Eldeman το ονομάζει χαϊδευτικά «το Θηρίο». Μα και ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη μιλά για κάποιο «θηρίο». Τι παράξενη σύμπτωση!
Έχει την ικανότητα να φακελώσει ηλεκτρονικά σήμερα 5 δις ανθρώπους! Όπως δήλωσε ο ίδιος, χρησιμοποιεί μια τριεξαψήφιο μονάδα για να δώσει έναν αριθμό σε κάθε άνθρωπο στη γη (6 + 6 + 6 = 18 ψηφία). Η εργασία αυτή άρχισε το 1976. Διαμέσου του αριθμού κοινωνικών ασφαλίσεων, ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης, πιστοποιητικού γεννήσεως, αριθμού διαβατηρίου ή χρήσεως πιστωτικών καρτών, όλοι οι κάτοικοι των προηγμένων βιομηχανικών χωρών είναι φακελωμένοι και συνεχώς παρακολουθούνται από το τέλος του 1979.
Σήμερα ίσως να έχει τελειώσει το φακέλωμα αυτό και για τον υπόλοιπο πληθυσμό της γης. Εκεί είμαστε γραμμένοι όλοι εμείς. Και σε λίγο με τη νέα μας ταυτότητα θα τροφοδοτούμε καθημερινά το «θηρίο». Η κάθε χρήση της νέας μας ταυτότητας, που φέρει επάνω της τον γραμμωτό κώδικα και το 666, θα περνά τελικά στο φάκελο του καθένα μας στις Βρυξέλλες. Εκεί όπως είναι γνωστό υπάρχει το κτίριο διοικήσεως της ΕΟΚ. Στους τρεις από τους 13 ορόφους του, είναι εγκατεστημένο ένα όμοιο κομπιούτερ με εκείνο του Λουξεμβούργου.
Σε περίπτωση καταστροφής ή βλάβης του ενός κέντρου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες, δεδομένα (DATA) στο δεύτερο. Αυτές τις πληροφορίες τις έδωσε ο κ. Charles Dauncube του δικτύου CNF και ο Dr. Patric Fisher σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Southwest Radio Church.
Η νέα μας ταυτότητα είναι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν από το χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο. Η ταυτότητά μας ίσως μπορεί να χαθεί, να κλαπεί, να ξεχαστεί, το χέρι και το μέτωπο ποτέ.
Το σφράγισμα θα γίνει με ακτίνες λέηζερ. Είναι καρκινογόνο και πομπός ισχύος 1 Watt. Η τεχνολογία σήμερα είναι τέτοια που η εκπομπή αυτή μπορεί να ανιχνευθεί από ένα δορυφόρο, ο οποίος το 1983 εντόπιζε από το διάστημα τον άνθρωπο ή το αντικείμενο με ακρίβεια +100 μ. Κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί από τον παγκόσμιο δικτάτορα».
Αυτά τα παραπάνω εφιαλτικά έγραφε ο Dr. Yermak τη δεκαετία του 1980! Είναι εμφανές από όλα αυτά που διαβάσαμε ότι ο Yermak ήταν μπροστά από την εποχή του. Είναι επίσης εμφανές ότι έκτοτε η τεχνολογία έχει κατά πολύ «προοδεύσει» (αν μπορεί κανείς να πει ότι είναι «πρόοδος» όλα αυτά που γίνονται τριγύρω μας...) και Κύριος οίδε τι άλλα εφιαλτικά κατασκευάσματα έχουν έκτοτε επινοηθεί και πραγματωθεί... Το κεντρικό θέμα εδώ είναι: έρχεται ΕΛΕΓΧΟΣ πάνω στις ζωές μας! Η ιδιωτικότητα του ανθρώπου, ο σεβασμός δηλ. προς την ατομική μας ζωή, σύντομα θα είναι παρελθόν. Και τότε είναι βέβαιο ότι κανένας «Δαφέρμος» δεν θα βγει να υπερασπιστεί το «απόρρητο» των ατομικών μας δικαιωμάτων...
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης 

www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου