Έτρεξαν για τα… κουκια! Στον ψευτομουφτή Κομοτηνής υποψήφιοι περιφερειάρχες!!! Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεβλίτ που παραδοσιακά οργανώνεται από τον κόσμο του χωριού Δοκός.
Στο μεβλίτ που οργανώθηκε από τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, μετείχαν ο...
βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο υποπρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οφούκ Γκιοζαϊντίν, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Γιώργος Παυλίδης και Άρης Γιαννακίδης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αρριανών Ιμπράημ Σερίφ, Σααντετίν Σακίρ Χουσείν, Ριντβάν Αχμέτ και Χασάν Κασίφ και χιλιάδες κόσμου.
Μετά από το μεβλίτ που έγινε στο τζαμί έγιναν ομιλίες σχετικά με την σημασία της μέρας. Η εκδήλωση περατώθηκε με την φιλοξενία των καλεσμένων στα σπίτια του κόσμου του χωριού.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 13/4/2014
Σχ: Οι Έλληνες υποψήφιοι περιφερειάρχες παραβρέθηκαν λέει στην τελετή που οργάνωσε ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ Κομοτηνής. Και μετά λέμε η Αθήνα αδιαφορεί κ.λ.π. για την Θράκη…, ή πως εμείς εδώ ¨φυλάμε Θερμοπύλες¨ και άλλα τέτοια φαιδρά… Οι κ. Παυλιδης και Γιαννακίδης στηρίζονται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα….Στο κέντρο της παραπάνω φωτογραφίας βλέπουμε τον κύριο Παυλίδη. 

www.hellasforce.com