Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αιφνίδιος θάνατος της Άνοιξης στη Ρωσία με βαρυχειμωνιά - καιρικός πόλεμος;

Picture
Η βαρυχειμωνιά που πλήττει τα Ουράλια της Ρωσίας είναι ένα σοκ για τη φύση που ήδη έχει ανθίσει και οι σφοδρές χιονοθύελλες προκαλούν ακόμα και μαζική κυκλοφοριακή συμφόρηση, καθυστερήσεις των πτήσεων, διακοπές ρεύματος και το κλείσιμο των σχολείων.
Picture
Οι κάτοικοι αφού άκουσαν έκπληκτοι την...

πρόβλεψη καιρού γέμισαν την άλλη μέρα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες των 'περίεργων' καιρικών φαινομένων. 
Μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται στην κυκλοφορία των ΙΧ καθώς οι περισσότεροι έχουν ήδη αλλάξει τα λάστιχά τους από χειμερινά σε καλοκαιρινά. 

Η τοπική αστυνομία κατέγραψε 700 τροχαία ατυχήματα στην περιοχή της Κεντρικής Ουράλιας.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε πόλεις κάτω από την χιονοθύελλα ποθ χτύπησε την περιοχή έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ πολλά σχολικά πούλμαν μπλοκαρίστηκαν κι έπρεπε να στηθεί επιχείρηση διάσωσης. 

Οι μετεωρολόγοι λένε ότι η τελευταία φορά που η περιοχή χτυπήθηκε ανοιξιάτικα από χιονόπτωση τέτοιας σοβαρότητας ήταν πριν 123 χρόνια. Μια ημερομηνία για τις 26 του Απρίλη του 1891 αναφέρεται στο περιοδικό  " Ekaterinburg Week" που αναφέρει πως η περιοχή "βλέπει τόσο χιόνι όσο δεν είδε σε ολόκληρο το χειμώνα".





Στο ρώσικο σάιτ RT, που όμως διαβάζεται από πολλούς Αμερικανούς, τα σχόλια έχουν πάρει φωτιά, με πολλούς να λένε ότι για αυτό ευθύνεται το HAARP, άλλους ότι περνάμε περίοδο παγετώνα γιατί ο ήλιος απομακρύνεται, άλλοι να αναρωτιούνται για την 'κακοτυχία' -μια χιόνια, μια να πέφτουν μετεωρίτες στη Ρωσία- κι άλλοι να λένε το γνωστό τροπάριο της κλιματικής. 
Κι εμείς εδώ που γράφουμε, 27 Απριλίου του 2014, Μακρινίτσα Πηλίου, έχουμε αναμμένο τζάκι. Και... το φως στο γραφείο να αναβοσβήνει μεσημεριάτικα μόνο του... Λέτε να το πείραξε και αυτό η  'κλιματική αλλαγή'; Βγάλτε συμπέρασμα...

Πριν το βγάλετε όμως διαβάστε 
Οπλοποίηση Καιρού
Η περιοχή τις τελευταίες μέρες από ψηλά. Τίτλος άλμπουμ: «Έχει ο καιρός χααρπίσματα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου