Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ετσι έλυνε τις απεργίες η 21η Απριλίου...Πώς κλείδωσε ο Παττακός σε ένα δωμάτιο ωνάση και εργαζομένους της ολυμπιακής...!!!



ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ του, «21η Απριλίου, Ημέραι και Έργα» στην σελίδα 287, ο ανεπανάληπτος Παττακός αποκαλύπτει την συνταγή με την οποία έλυνε τις Απεργίες. Μεταφέρω επί λέξει:... «Εδέχθην το προεδρείον των συνδικαλιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας του Ωνάση. Ηπείλησαν απεργίαν. Εζήτησα να προσέλθουν μετά του εργοδότου – Ωνάση – και μετά από κοπιώδη συζήτησιν άκαρπον, τους ενέκλεισα εις δωμάτιον του Υπουργείου Εσωτερικών με απαγόρευσιν εξόδου των, μέχρις ότου συμβιβασθούν! Δεν παρήλθε πολλή ώρα και η λύσις ευρέθη... Ωνάσης και συνδικαλισταί αφέθησαν ελεύθεροι και ο Αερομεταφορεύς υπό την ηγεσίαν ισχυράς ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ειργάζετο θαυμάσια και με κέρδη… Ο νοών νοείτω»!..

Ιδού γιατί η Δημοκρατία δεν μπορεί να συναγωνιστεί ποτέ και με καμμία κυβέρνηση την Στρατιωτική Δικτατορία: Φαντάζεστε τον μαμόθρεφτο υπουργό Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη να εφαρμόζει την συνταγή του Παττακού; Να κλείνει σε ένα δωμάτιο τον πολιτευτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αρχισυνδικαλιστή του Μετρό, Αντώνη Σταματόπουλο με τον Πρόεδρο του Μετρό και να τους αφήνει νηστικούς μέχρι να τα βρούν; Οι αναρχοαριστεροί θα καίγαν πάλι την Αθήνα, οι δημοσιογράφοι θα καταγγέλλανε τον φασισμό του υπουργού και ο Συριζώνυμος Λιάπης θα διοργάνωνε νέο Θεολογικό Συνέδριο με τίτλο… «Εκκλησία και Ανταρσία» για να προσεταιριστεί τους οπαδούς του (εξ ιερατικής οικογενείας της Κύπρου προερχόμενου) Αρχηγού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρου Κωνσταντίνου….
 
www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου