Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ποιος βάζει τα λεφτά κ. Θεοδωράκη;





Με μεγάλη αγωνία περιμένει η Ελλάδα την ανακοίνωση του Ποταμιού για τους υποψηφίους του στις Ευρωεκλογές και με σύνθημα κανένας με κομματικό παρελθόν ή κάτι τέτοιο. 



Στο χωνευτήρι της....
ψευτο-κεντροαριστεράς όλα χωράνε, είναι επόμενο λοιπόν και ο Σταύρος Θεοδωράκης να ενσωματώσει συνθήματα και τσιτάτα που θα «συγκινήσουν» μια θολοκουλτούρα που κινείται μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων και συνήθως περπατά με σακίδια των 200 και βάλε ευρώ.

Είναι σίγουρο ότι τα ονόματα που θα ανακοινωθούν μετά τη μία το μεσημέρι θα είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό, όμως, η δημοκρατία των media, κυρίως των ηλεκτρονικών αλλά και των διαπλεκόμενων συμφερόντων, θα τους κάνουν γνωστούς σε λίγες ώρες. 

 

Θα διαβάσετε και θα ακούσετε πολλά. Ότι είναι φρέσκα πρόσωπα, πετυχημένοι, ακομμάτιστοι, νέοι και ωραίοι ως Έλληνες. 

 

Μπορεί να είναι κι έτσι, όμως, ο κ. Θεοδωράκης θα πρέπει να μας εξηγήσει πώς έφτιαξε κόμμα. Με τίνος τις πλάτες και με ποιου τα λεφτά. 

 

Διότι εκεί κρίνεται το ακομμάτιστο και ακηδεμόνευτο ενός πολιτικού φορέα κι όχι στα νέα πρόσωπα.



Είναι σίγουρο ότι ο δημοσιογράφος έπαιρνε καλά λεφτά και στη δημόσια τηλεόραση, και στο Mega. Όμως, είναι αδύνατο τα λεφτά που έβγαλε να χρηματοδοτούν και το κόμμα που φτιάχνει.

Είναι επίσης σχεδόν αδύνατο να υπάρξουν άνθρωποι που θα ελεήσουν τον κ. Θεοδωράκη με 10 ευρώ για να κάνει κόμμα. 

 

Πώς θα μας πείσει ότι με τις συνδρομές θα χρηματοδοτήσει το εγχείρημά του; Σε μια τέτοια περίπτωση το ΚΚΕ με τόσα κουπόνια που έχει πουλήσει δεν θα έπρεπε να είναι ένας χρεοκοπημένος πολιτικός φορέας.

Τα ερωτήματα είναι, λοιπόν, προς τον κ. Θεοδωράκη, ποιοι βάζουν τα φράγκα. 

 

Ποιοι κρύβονται πίσω από το κεντροαριστερό εγχείρημα; 

 

Γιατί τον στηρίζουν τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, δηλαδή ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας και μια σειρά από «φιλαράκια» στο διαδίκτυο;

Και το κυριότερο. 

 

Τι επιδιώκουν από το νέο κομματικό σχηματισμό; Μήπως τη δημιουργία της «Ελιάς» από την ανάποδη; Εκεί δηλαδή που απέτυχαν οι 58 γιατί είχαν φανερή σύνδεση με τον Σημίτη, τον Χριστοδουλάκη, τον Μπίστη και το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, θέλει να πετύχει ο Θεοδωράκης σαν «μπροστινός»;

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε σε διάφορους ότι δημοσκοπήσεις δείχνουν εντυπωσιακή «κατεβασιά» του Ποταμιού. Ο ένας του δίνει 10%, ο άλλος 20%, το τρίτος μέχρι και κυβέρνηση τον κάνει, άσχετο αν δεν έχουμε ακούσει τίποτε καινούργιο πέρα από κοινοτοπίες. 

 

Θα ακούσουμε κι άλλα αλλά όχι το πιο βασικό

 

Ποιος βάζει τα λεφτά κυρ Σταύρο;


antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου