Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ο γνωστός μας δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου προσπαθεί εδώ και μήνες να μας πείσει πως τα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα είναι πλαστά...αλλά δεν μας λέει γιατί δεν τον έχει ακουμπήσει καμία αρχή από καμία χώρα.

"Ένα τραγικό λάθος των οπαδών του Αρτεμίου Σώρρα, αποκαλύπτει πτυχές της υπόθεσης και φανερώνει ότι τα άχρηστα χρεόγραφα, τα οποία διακινεί ο Πατρινός κατά φαντασία τρισεκατομμυριούχος, προέρχονται από τον εγνωσμένης αξίας διεθνή απατεώνα Stephen Louis Wozny."

Τα λογικά ερωτήματα που έρχονται στο μυαλό μας είναι τα έξεις...

1.Εάν τα ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου του Σωρρα είναι πλαστά , γιατί δεν τον έχει βάλει φυλακή το FBI εδώ και 2 χρόνια ?

2.Εδώ και 2 χρόνια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σώρρας καταζητείται από τις αμερικάνικές αρχές...ενώ αυτός βρίσκετε σε συγκεντρώσεις , ομιλίες , συνεντεύξεις... γιατί οι Αμερικανικές αρχές "δυσκολεύονται " να τον πιάσουν?

3.Εάν κάποιος έχει πλαστά ομόλογα παρακαλάει την Ελληνική κυβέρνηση να τα ελέγξει επί 2 χρόνια?

4 Εάν κάποιος είναι απατεώνας κάνει μήνυση για εσχάτη προδοσία σε όλη την Ελληνική κυβέρνηση για το ότι δεν παραλαμβάνουν τα χρήματά που προέρχονται από πλαστά ομόλογα?

5 Εάν κάποιος έχει πλαστά έγγραφα που μπορούν να διαλύσουν το υπάρχον οικονομικό σύστημα, θα στείλει τους φακέλους με όλα τα στοιχεία στον Μπαρόζο, στη Λαγκάρντ και στο Ντάγκι?

6.Στο δικαστήριο που έβγαλε απόφαση πως τα ομόλογα είναι αληθινά και τα 600δις υπαρκτά,(ο Ιγνατίου που ενδιαφέρετε για την αλήθεια και το δίκαιο), γιατί δεν εμφανίστηκε με τα στοιχεία που έχει, να στείλει τον Σώρρα στην φυλακή και να βοηθήσει και τους "χαζούς" που πιστεύουν τον Σώρρα να δουν την αλήθεια?...και εάν δεν μπορούσε αυτός , γιατί δεν τα έδωσε στον φίλο τον Άδωνη να τα καταθέσει εκείνος?

...και ένα ποιο προωθημένο ερώτημα...εάν τα ομόλογα είναι πλαστά και η Ελλάδα σωθεί με αυτά, ο Ιγνατίου τι φοβάται, μην σωθεί η χώρα από τους νταβατζήδες με μια μπλόφα?

Αχ ρε Μιχαλάκη...τι ρόλο παίζεις ? 
ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου