Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Μας κάνουν πλάκα στο ΠΑΣΟΚ Πολιτική βούληση βλέπουν πίσω από τους περιοριστικούς όρους για Καρχιμάκη! Μάλλον δεν έχουν ακούσει τι γίνεται με τα στελέχη της ΧΑ


karximakis«Η δικονομική μεταχείριση που υφίσταται ο Μιχάλης Καρχιμάκης για μια υπόθεση που δεν έχει κανένα οικονομικό αντικείμενο και καμία σχέση με διαχείριση δημόσιου χρήματος είναι...
πρωτοφανής» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή του μετά την επιβολή εγγύησης ύψους 1 εκατ. ευρώ στον πρώην υπουργό και βουλευτή του κόμματος, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση απορρήτων πολιτείας.
Σύμφωνα με το συγκυβερνών κόμμα, «τίθεται ζήτημα θεσμικής λειτουργίας της Δικαιοσύνης και διαφύλαξης της σοβαρότητας του δημοσίου λόγου καθώς τροφοδοτούνται ακραία συνωμοσιολογικά σενάρια που προσβάλλουν την κοινή λογική».
Στον κ. Καρχιμάκη, που απολογήθηκε στον ανακριτή, επιβλήθηκε επίσης ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Αναφορά σε βάρος του πρώην υπουργού είχε καταθέσει υπάλληλος της ΕΥΠ στον διοικητή της υπηρεσίας, σύμφωνα με την οποία ο κ. Καρχιμάκης φέρεται να λάμβανε απόρρητα έγγραφα που απευθύνονταν προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών, Δημόσιας Τάξης και Αμυνας σχετικά με την ασφάλεια και την αμυντική ικανότητα της χώρας.

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου