Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης δημιουργεί το Ευρασιατικό ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία της Ρωσίας


Πριν λίγο μεταδόθηκαν δορυφορικές εικόνες από τις κύριες βάσεις των ρωσικών στρατηγικών αεροσκαφών που δείχνουν ότι 30 βομβαρδιστικά έχουν συγκεντρωθεί μόνο στο αεροδρόμιο του Borisoglebsk όπου βρίσκεται μία από τις κεντρικές αποθήκες ρωσικού πυρηνικού οπλισμού (Voronezh-45)...


Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο και τις δορυφορικές εικόνες υπάρχει μεταφορά...υλικών από την αποθήκη στα αεροσκάφη, που σημαίνει ότι φορτώνονται σαν να επίκειται η έναρξη του Γ' ΠΠ.


Μάλιστα οι Αμερικανοί έχουν καταγράψει αυξημένο αριθμό Emergency Action Messages (EAM's) από την ρωσική πλευρά.


Την είδηση αναμετέδωσε και το beforeitsnews.com, το οποίο αναρωτιέται εάν προκειται για ετοιμασία ρωσικών αντιποίνων σε περίπτωση κάποιας νατοϊκής συμβατικής επίθεσης. Την ίδια στιγμή το αμερικανικό σαίτ αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό."Οι ΗΠΑ επέβαλαν οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία, για την επέμβαση στην Ουκρανία, την ίδια στιγμή που ξόδεψαν 5 δισ.δολάρια για να αποσταθεροποιήσουν την χώρα και για να εκδιωχθεί ο Β.Γιανούκοβιτς"!

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό Turner Radio Network το οποίο βασίστηκε σε εικόνες από αμερικανικούς δορυφόρους που φωτογράφησαν τις ρωσικές κινήσεις.Για να γίνει αντιληπτή η σημασία αυτής της συγκέντρωσης στρατηγικών βομβαρδιστικών, μόλις πριν τρεις ημέρες στο αεροδρόμιο βρισκόντουσαν...δύο!
Έχει ενδιαφέρον ότι η είδηση αυτή αναπαράγεται από Αμερικανούς. Ακολουθούν οι δορυφορικές εικόνες όπως δόθηκαν στο TRN  από το National Reconnaissance Office.

Μέχρι τις 5 Μαρτίου οι αμερικανικοί δορυφόροι έδειχναν την άφιξη πολλών βομβαρδιστικών. Στις 5 Μαρτίου αμερικανικά drones καταμέτρησαν περισσότερα από 30 στρατηγικά βομβαρδιστικά, ενώ κατέγραψαν πολλαπλές εξαγωγές υλικών από την πυρηνική αποθήκη προς τα αεροπλάνα.
Τα αεροπλάνα παραμένουν στον αεροδιάδρομο και μοιάζουν να έιναι συνδεδεμένα με Auxiliary Power Units (APU's) όπως τα περιγράφουν οι Αμερικανοί δείγμα ότι τα αεροσκάφη παραμένουν σε ετοιμότητα για άμεση απογείωση!  
Το σύνολο των βομβαρδιστικών είναι συγκεντρωμένο σε δύο αεροπορικές μεραρχίες, την 22η TBAD και την 326η TBAD, καθώς και το 43ο Κέντρο Αξιολόγησης και Εκπαίδευσης Πληρωμάτων. Όλα τα στρατηγικά βομβαρδιστικά ανήκουν στη δικαιοδοσία της 37ης Στρατιάς.
Μονάδες: 
Α) 22η Αεροπορική μεραρχία με βάση την ΑΒ Engels
121o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Engels – Tu-160 Blackjack.
184o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Engels – Tu-95MS.
52o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Shaikovka – Tu-22M3.
840o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Sol'cy – Tu-22M3.
 Β) 326η Αεροπορική μεραρχία με βάση την ΑΒ Ukrainka
182o GTBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Ukrainka – Tu-95MS.
79o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Ukrainka – Tu-95MS (Tu-95KM, Tu-95K. Πιθανώς όλα τα βομβαρδιστικά σειράς «ΚΜ και Κ» εκσυγχρονιστήκαν σε επίπεδο «MS»).
200o GTBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Belaya – Tu-22M3.
444o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα – Αεροπορική βάση Vozdbizhenka – Tu-22M3.
Αεροσκάφη: 120~150 Tu-22M3 και Tu-22M3M, 62 Tu-95MS, 16 Tu-160.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου