Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατάργηση των Εθνικών Κρατών και Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση ζητάει ο...εθνοσωτήρας Θεοδωράκης και το «ποτάμι» του!Σκόπιμα αποφύγαμε να τοποθετηθούμε στην εμφάνιση του νέου αυτού τηλεοπτικού κόμματος γνωστής τηλεπερσόνας, που ήδη πλασάρεται ως η «λύση» για την ψήφο μας, ειδικά όσων έχουν αηδιάσει με την πολιτική και δεν ασχολούνται, κυρίως των νεότερων.

Δεν μπορούμε όμως να μην πάρουμε θέση, όταν βλέπουμε πως... ο συγκεκριμένος τηλεπαρουσιαστής - κομματάρχης έχει άκρως επικίνδυνες θέσεις για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία!

Συγκεκριμένα, στη σημερινή συνέντευξη τύπου που μεταδόθηκε από όλα τα ΜΜΕ, τόνισε μεταξύ άλλων:

«πρέπει η ΕΕ να γίνει χώρα μας. Ομόσπονδη Ευρώπη στην οποία θα παραχωρηθούν εξουσίες... Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οι εθνικοί στρατοί πρέπει να υπάρχουν... Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα, υπάρχουν ευρωπαϊκά».


Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο νέος αυτός...εθνοσωτήρας ζητάει ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ»!!!

Τι άλλο είναι αυτό, εκτός από το γνωστό σχέδιο του μασωνοσιωνιστικού λόμπυ για Παγκόσμια Διακυβέρνηση;;;

Μήπως θυμίζει την πρόσφατη ανατροπή της κυβέρνησης της Ουκρανίας και κάθε άλλου είδους «πορτοκαλί επανάσταση» που γίνεται για να αντικατασταθούν οι τοπικές κυβερνήσεις από μία ευρωπαϊκή «υπερκυβέρνηση»;;;

Εκτός των άλλων, παρατηρήσαμε ότι στις...προσωπικότητες που στελεχώνουν το νέο αυτό μισελληνικό κόμμα, φιγουράρει ο γνωστός και μη εξαιρεταίος αμπελοφιλόσοφος, ανθέλλην και αντίχριστος Νίκος Δήμου, καθώς και άλλα «μπουμπούκια» της νοοτροπίας του γραικυλισμού και ψευτοπροοδευτισμού!

Συνιστούμε λοιπόν την προσοχή όλων: ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ από αυτό το πολυδιαφημισμένο «ποτάμι», διότι δεν έχει καθαρό «νερό», αλλά γεμάτο με αντεθνικά και αντιχριστιανικά...τοξικά απόβλητα!

2 σχόλια:

  1. Γεμισαμε προδωτες αι σηχτηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή