Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Όταν οι Γιαννόπουλοι και λοιποί Συριζαίοι πάρουν τα υπουργεία, θα νοιώσουν τον "ανθρωπισμό" τους αυτοί που τους χάιδευαν!


afisa-politehneioΉ τους χαζούς κάνουν ή χαζοί είναι εκεί στην ΝΔ. Εδώ και τόσα χρόνια βοά ο τόπος για την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με διαφόρων υφής ομάδες που αισθάνονται "συντροφικά" για τους πάσης λογής τρομοκράτες και τον "πολιτικό τους λόγο",  αλλά αυτοί το ανακάλυψαν τώρα που το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Γιαννόπουλος προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα, που αναμένεται φυσικά να γίνει...
best seller και του οποίου οι προδημοσιεύσεις δίνουν και παίρνουν ήδη στο διαδίκτυο, σε ένα πολύ χαλαρό στύλ ηρωοποίησης του καταδικασμένου για την υπόθεση της 17 Ν, και λογύδρια "μόνο ο Αξαρλιάν ήταν λάθος της 17Ν", λές και πήρε φυστίκι αράπικο αντί για πασατέμπο.
Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει και η σοβαρή πολιτική υπόσταση του θέματος. Ο Ν. Γιαννόπουλος και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο "Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα" που σαν κύριο έργο του έχει την υπεράσπιση των καταδικασμένων για τρομοκρατία και την λειτουργία του χώρου που λέγεται "στέκι μεταναστών" στα εξάρχεια, και το οποίο έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας για διάφορους λόγους, από συγκρούσεις μέχρι εισβολές της αστυνομίας, και το οποίο όταν δεν χρησιμοποιεί επισήμως το δίκτυο, χρησιμεύει ως χώρος για διάφορες άλλες ομάδες (από αντιεξουσιαστικές μέχρι τραβεστί και λεσβιών) για να κάνουν τις εκδηλώσεις/συνελεύσεις τους.
Η ΝΔ αναδεικνύει τώρα το θέμα, προεκλογικά μπάς και τρομάξει κανέναν Πασόκο. Είναι όμως η ίδια η ΝΔ, επί χρόνια κυβέρνηση που έτρεφε αυτά τα φαινόμενα, που εξασφάλιζε ατιμωρησία, πάντα προσπαθώντας να ξεφύγει από κάθε προοπτική σύγκρουσης με την αριστερά. Τώρα που τα θυμήθηκε είναι πλέον αργά. Ο κόσμος έχει φάει τέτοιο σόκ πάνω στο σόκ, που δεν σοκάρεται με τίποτε.
Και ας το πάρουν απόφαση, όταν μετά τις επόμενες εκλογές οι Γιαννόπουλοι κάνουν τα κουμάντα στα διάφορα υπουργεία, ας μην περιμένουν ότι θα δείχνουν στους Νεοδημοκράτες την ίδια λεπτότητα και ευαισθησία που τους έδειχναν αυτοί! Θεία δίκη; Ίσως!
Αφίσσα από εκδήλωση του Δικτύου, όπου ο Ν. Γιαννόπουλος εισηγείται μαζί με την γνωστή Κούρτοβικ, και το έτερο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπερασπιστή εμπλεκόμενων στην 17Ν Μπελαντή. 

elkosmos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου