Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Λεφτά υπάρχουν για τους αυλικούς!!!Προκλητικός διορισμός, ακόμη ενός κομματόσκυλου στο «Κτηματολόγιο»

liakopou060330.000 άνεργους μηχανικούς έχει η χώρα και η «αξιοκρατική» Κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου επέλεξε για την νευραλγική θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Κτηματολογίου, έναν ανύπαρκτο, «επαγγελματία»  κρατικοδαίτο Πασόκο, τον Ηλία Λιακόπουλο...

Μαθηματικός που ποτέ δεν άσκησε το επάγγελμα του, ο Λιακόπουλος δηλώνει χομπίστας Οινοποιός της Θεσσαλίας, και επειδή είχε το προσόν να είναι κουμπάρος της Βάσως Παπανδρέου, διετέλεσε … αξιοκρατικά ( και βεβαίως πάντα διορισμένος)  νομάρχης Θεσπρωτίας (1993-1995), περιφερειακός διευθυντής Λάρισας (1995-1996), γενικός γραμματέας των περιφερειών Ιονίων Νήσων (1999), Ηπείρου (2000), Κεντρικής Μακεδονίας (2002), καθώς επίσης και γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής (2009-2012)
Η περίπτωση Λιακόπουλου, αποτελεί ακόμη μια χαρακτηριστική περίπτωση του χυδαίου, διεφθαρμένου κρατικοδίατου συστήματος της μεταπολίτευσης,και την λεηλασία του κράτους από τις ορδές των κομματόσκυλων. που οδήγησαν την χώρα στη χρεοκοπία.
Και προφανώς χρεώνεται καταρχήν στον υπουργό – φελό, την πολιτική νυφίτσα του υπουργείου Περιβάλλοντος Μανιάτη.
Ο οποίος μετά και το… κράξιμο από τον Lykavitos.gr, για τον κουμπάρο του Αρβανίτη (δες εδώ) αντικατέστησε τον Δ.Καλουδιώτη που αντικειμενικά γνώριζε το αντικείμενο, από ένα άσχετο και ανεπάγγελτο κομματόσκυλο.
Η πολιτική όμως ευθύνη βαρύνει εξίσου και τους Σαμαρά – Βενιζέλο η οποία αποδεικνύουν στην πράξη, πόσο νοιάζονται πραγματικά για την αξιοκρατία.
Κάτι τέτοια κάνουν,  και τελικά δεν θα χρειάζεται «Ποτάμι» αλλά  ένα ρηχό… ρυάκι για να τους πνίξει πολιτικά.  Και οριστικά…
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου