Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Χάρβαρντ… Το πιο διάσημο “κυνοτροφείο” στον κόσμο


Το πιο διάσημο "κυνοτροφείο" στον κόσμο. Ο "Άγιος Παντελεήμονας" της Νέας Τάξης, εφόσον εκεί πηγαίνουν για το θαύμα της αποκατάστασης οι απανταχού κουτσοί και στραβοί του αμερικανισμού. Αποτελεί τη βιτρίνα μιας ολόκληρης αλυσίδας "παραγωγής" ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ... Δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή διεφθαρμένο σκουπίδι ανεξαρτήτου εθνικότητας, που να μην είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ και να μην στέλνει εκεί το παιδί του για σπουδές. Δεν υπάρχει χαφιές των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, που να μην "επενδύει" μέρος από τα κλοπιμαία του στην εκπαίδευση του παιδιού του, η οποία θα το οδηγήσει στη διαδοχή του. Οι χαφιέδες στέλνουν τα παιδιά τους στο Χάρβαρντ και εκεί οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ τα "σφραγίζουν", για να τα στείλουν πίσω να συνεχίσουν το "θεά­ρεστο" έργο των γονιών τους.
Το Χάρβαρντ και τα υπόλοιπα ευαγή ιδρύματα του ιδίου τύπου είναι αυτά τα οποία αναπαράγουν τη βλακεία των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Ακόμα και ο βλάκας ο Μπους είναι "προϊόν" αυτής της φάμπρικας. Απόφοιτος του Γέιλ. Απλά το Χάρβαρντ είναι η "κορωνίδα" της αλυσίδας. Κάτι σαν να λέμε το κεντρικό υποκατάστημα μιας μεγά­λης εταιρείας. Αυτό παράγει τους μεγαλύτερους βλάκες που γνώρισε ποτέ η ιστορία του συστήματος εξουσίας. Τους "άσσους" της κυβερνητικής. Τα περίφημα brain tank της Νέας Τάξης. Εμείς αμφισβητούμε το "brain" και αρκούμαστε στο tank, που είναι ο τενεκές. Απλά το Χάρβαρντ είναι ειδικό στη δημιουργία "βιτρίνας". Έχει μια λαμπρή "βιτρίνα" για τον εαυτό του και έχει επίσης μια "βιτρίνα" για την παραγωγή του.
Αυτό το κάνει με έναν τρόπο, που είναι ένας κλασικός τρόπος για την αγγλοσαξονική πρακτική και λογική. Τη λογική που θέλει στην οικογένεια των "κουτσών" γαλαζοαίματων να βάζει ως νέα μέλη κάποιους ικανούς ανθρώπους, χρίζοντάς τους "ιππότες". Αντλεί από την κοινωνία μέσω υποτροφιών κάποια πραγματικά λαμπερά μυαλά, για να φωτίζουν με την ύπαρξή τους και τα κου­τορ­νίθια. Αντλεί έξυπνους φτωχούς, για να τους κάνει "γενίτσα­ρους" του προϊόντος του. Πληρώνει τα έξοδα των λίγων έξυπνων και πληρώνεται από τους χιλιάδες βλάκες, οι οποίοι αναζητούν "διαβατήριο" για την εκ του ασφαλούς "επιτυχία" τους.
Αυτό το κάνει εύκολα, έχοντας από πίσω του την υποστήριξη του τεράστιου αμερικανικού κεφαλαίου. Εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι επιστήμη και παραγωγή "εφάπτονται" και δημιουργεί "γέφυρες" αποκατάστασης για τους αποφοίτους του. Μαζί με τα λίγα λαμπρά "μυαλά" που αντλεί από την παγκόσμια κοινωνία, "σπρώχνει" και την πολύ "σαβούρα" των χαφιέδων του αμερικα­νισμού. Μαζί με τους περιζήτητους που αναζητά η παραγωγή, "σπρώχνει" και τους άχρηστους. Τους "σπρώχνει" σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Αυτό είναι εύκολο, γιατί, έχοντας επαφή με το αμερικανικό κεφάλαιο, ελέγχει και τη στελέχωση των υπο­καταστημάτων του μέσα στα εθνικά κράτη. Οι μεγάλες εταιρείες παίρνουν τους πραγματικά ικανούς και οι όπου γης κρατικοί μηχανισμοί παίρνουν ό,τι απομένει και άρα τη "σαβούρα".
Αυτή είναι η μέθοδος του βολέματος. Πάει το κουτορνίθι για σπουδές στις ΗΠΑ και από εκεί το "διοχετεύουν" με στημένο τρόπο στις ιδιωτικές εταιρείες, που συνεργάζονται με το Χάρβαρντ. Στις ιδιωτικές εταιρείες, που, κατόπιν ειδικών συμφωνιών με μυστι­κές υπηρεσίες, Πεντάγωνα και υπουργεία εξωτερικών, διατηρούν ειδικές θέσεις για τα "παράσιτα" μόλις αυτά αποφοιτήσουν. Ακόμα δεν έχει πέσει στο έδαφος το cap της αποφοίτησης και αυτοί έχουν βρει δουλειά.
Εκεί τους δίνουν μια "εμπειρία", αλλά αυτό το οποίο πρωτίστως τους δίνουν είναι μια ψευδή εικόνα περί προσόντων και ανταγωνιστικότητας. Μια εικόνα του άξιου, που επιβιώνει σε συν­θή­κες "ελεύθερης" οικονομίας. Αυτή η ψευδής εικόνα είναι το ζητούμενο για τον κάθε απόφοιτο, εφόσον αυτή αποτελεί το "διαβατήριο" για τη μετακίνησή του στην "επιχείρηση" του πατέρα, που είναι ο κρατικός μηχανισμός του κάθε "Μπανανιστάν". Ο απόφοιτος καταλαμβάνει θέση στον κρατικό μηχανισμό της πατρίδας του και αδειάζει θέση εκεί όπου θα τον διαδεχθεί κάποιος όμοιός του από το Χάρβαρντ, για να επαναλάβει το ίδιο.
Αυτός ο κύκλος είναι το όλο μυστικό. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ όλων των εθνικοτήτων κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το ίδιο πράγμα κάνει ο γιος του Μητσοτάκη με τον γιο του κάθε απίθανου "Μπακούμπα" κάποιας απίθανης "δημοκρατίας" του Πλανήτη. Αυτός ο κύκλος είναι που δικαιολογεί τα πανάκριβα δίδακτρά του. Η απόσβεση αυτών των διδάκτρων γίνεται από το υστέρημα των λαών. Οι πολυεθνικές βάζουν απλά τη "μίζα", για να πάρει μπρος ο "τενεκές". Δεν είναι αφελείς αυτές οι εταιρείες, για να πληρώνουν εσαεί τα κουτορνίθια.
Το ιμπεριαλιστικό "παιχνίδι" επιβάλει να τα ταΐζουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα και κατόπιν τα φορτώνουν σε άλλους. Θα πάει ο κάθε "Κούλης" στο Χάρβαρντ και από εκεί θα πάει σε μια θέση "βατήρα", που του εξασφαλίζει ο μηχανισμός του, για να "πηδήξει" την κατάλληλη στιγμή και με τη βοήθεια της αμερικα­νικής πρεσβείας στην κρατική "θέση" του πατέρα του.


Από το βιβλίο του Παναγιώτη Τραϊανού με τίτλο:

forza-traianou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου