Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

ΗΠΑ - Ναυτικό ερευνητικό εργαστήριο επιβεβαιώνει τη δυνατότητα του HAARP να χειρίζεται την ατμόσφαιρα


Brandon Turbeville, ακτιβιστής
Λίγα ερευνητικά προγράμματα της κυβέρνησης έχουν προκαλέσει τόσες ερωτήσεις όσο και κερδοσκοπία, όπως το High-Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Από τη δυνατότητα του HAARP να διαταράξει τον έλεγχο των επικοινωνιών όσο και για την δυνατότητα του ελέγχου του καιρού και τη δημιουργία φυσικών καταστροφών, η πολυπλοκότητα του HAARP και ο βαθμός στον οποίο χρησιμοποιείται είναι αντικείμενο μεγάλης συζήτησης.
Ωστόσο, ενώ πολλοί μπορεί να...
κερδοσκοπούν πάνω ακριβώς στο ποια είναι τα καλά παιδιά που εργάζονται στους σταθμούς HAARP, το γεγονός είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανίκανη να παραδεχτεί ότι οι εγκαταστάσεις υπάρχουν και μάλιστα σε τοποθεσίες που αποτελούν κοινό μυστικό και που όλοι γνωρίζουν.
Ακόμη, ενώ η άρνηση θα μπορούσε να εξευμενίσει όσους δεν προτιμούν να αντιμετωπίσουν δυσάρεστα γεγονότα, η αλήθεια δεν συμβαδίζει με τις ευχές και τις επιθυμίες που εσκεμμένα αγνοούν.
Τα θέματα σχετικά με την ύπαρξη του HAARP και την ικανότητά του να παράγει αρκετά καταπληκτικά φαινόμενα τεκμηριώνονται σαφώς στην επιστημονική βιβλιογραφία, καθώς και από εκείνους που ανεξάρτητα έχουν ερευνήσει το πρόγραμμα για χρόνια.
Για παράδειγμα, η ερευνητική εργασία " Γεωμετρική διαμόρφωση: Μια πιο αποτελεσματική μέθοδος των κατευθυνόμενων ELF / VLF κυμάτων με συνεχή θέρμανση του HF της κατώτερης ιονόσφαιρας "που δημοσιεύθηκε στο Geophysical Research Letters, παραθέτοντας τρεις μεθόδους της γεωμετρικής διαμόρφωσης, όχι μόνο εξετάζει το γεγονός ότι το HAARP είναι σε θέση να παράγει και να εμβαπτίζει τις περιφέρειες της χώρας σε ELF / VLF κύματα, αλλά αποδεικνύει, αυτή τη στιγμή, ότι μπορεί και να το πράξει.
Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνει τις διαπιστώσεις που παρουσιάστηκαν από ανεξάρτητους ερευνητές , όπως αυτές στο Sincedutch οι οποίες, για κάποιο χρονικό διάστημα, περιέγραψαν το κύμα διαμόρφωσης HAARP χρησιμοποιώντας παρόμοια ορολογία , όπως τα δαχτυλίδια HAARP , τα βήματα σε μία σκάλα (Stairstep Patterns), και οι Κλιμακωτές πλατείες(Scalar Squares).
Πρόσφατα, ωστόσο, το Αμερικανικό Ναυτικό Ερευνητικό Εργαστήριο (NRL) πρόσθεσε περισσότερα στοιχεία για τους ισχυρισμούς ότι το HAARP μπορεί να επηρεάσει τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ερευνητές από το τμήμα Φυσικής Πλάσματος στις εγκαταστάσεις του HAARP στην Gakona, Αλάσκα, πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι μπορούν να παράγουν μια "διαρκή υψηλή πυκνότητα σύννεφου πλάσματος στην ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης."
Το νέφος, το οποίο ο Paul Bernhardt, Διδάκτωρ διαστήματος και τμήματος Plasma, περιγράφει ως μία "υψηλότερης πυκνότητας μπάλα πλάσματος,"που είναι σε θέση να διατηρηθεί για μία ολόκληρη ώρα, όταν τα περισσότερα από τα προηγούμενα σύννεφα πλάσματος, διήρκεσαν μόνο περίπου δέκα λεπτά.
Αυτή η νέα δημιουργία σύννεφου πλάσματος, ωστόσο, τερματίστηκε αμέσως μετά τον τερματισμό της δέσμης ραδιοφώνου του HAARP , έτσι είναι πολύ πιθανό ότι το σύννεφο θα μπορούσε να διατηρηθεί για πολύ περισσότερο από την μία ώρα που αναφέρθηκαν από την ΑΝΕΕ. Η ιστοσελίδα του Ναυτικού Ερευνητικόυ Εργαστήριου Νέων περιγράφει το έργο ως εξής:
Χρησιμοποιώντας τον 3,6-μεγαβάτ υψηλής συχνότητας (HF) πομπό HAARP, τα σύννεφα πλάσματος, ή σφαίρες πλάσματος, μελετώνται για χρήση ως τεχνητά κάτοπτρα σε ύψη 50 χιλιόμετρα κάτω από την φυσική ιονόσφαιρα και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την αντανάκλαση των HF ραντάρ και σημάτων επικοινωνίας.
Προηγούμενες απόπειρες για την βελτίωση της παραγωγής ηλεκτρονίων πυκνότητας έδωσαν πυκνότητες των 4 χ 105 ηλεκτρόνιων ανά κυβικό εκατοστό (cm3) χρησιμοποιώντας HF ραδιοφωνικές μεταδόσεις κοντά στις δεύτερες, τρίτες, και τέταρτες αρμονικές της συχνότητας κυκλοτρόνιων ηλεκτρονίων . Αυτή η συχνότητα κοντά στο 1,44 MHz είναι το ποσοστό που τα ηλεκτρόνια περιστρέφονται γύρω από το μαγνητικό πεδίο της Γης.
Η ομάδα της ΑΝΕΕ κατάφερε να παράγει τεχνητά σύννεφα πλάσματος με πυκνότητα που υπερβαίνει το 9 x 105 cm3 ηλεκτρόνια χρησιμοποιώντας μετάδοση HAARP στην έκτη αρμονική της συχνότητας κυκλοτρονίου ηλεκτρονίων.
Το άρθρο συνεχίζει λέγοντας,
Οπτικές εικόνες των τεχνητών σφαιρών πλάσματος δείχνουν ότι είναι ταραγμένες με δυναμικά μεταβαλλόμενες δομές πυκνότητας. Τα ηλεκτροστατικά κύματα που παράγονται από τις ασύρματες μεταδόσεις HAARP πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνα για την επιτάχυνση των ηλεκτρονίων προς αρκετά υψηλή ενέργεια για να παράγει την εκφόρτιση πυράκτωσης στην ουδέτερη ατμόσφαιρα που πλησιάζει υψόμετρα των σχεδόν 170 χιλιομέτρων.
Τα τεχνητά σύννεφα πλάσματος ανιχνεύονται με HF βολιδοσκοπήσεις ραδιόφωνου και οπισθοσκέδασης, υπερυψηλής συχνότητας (UHF) οπισθοδιασποράς ραντάρ, και οπτικά συστήματα απεικόνισης. Επίγειες μετρήσεις των ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών προσκομίζουν αποδεικτικά στοιχεία της δύναμης και της συχνότητας των ηλεκτροστατικών κυμάτων που επιταχύνουν τα ηλεκτρόνια του περιβάλλοντος σε ιονίζουσες ταχύτητες.
Το Ναυτικό Ερευνητικό Εργαστήριο υποστηρίζει ότι οι ερευνητές του εργάζονται σε αυτό το έργο, προκειμένου να "συνθέσουν τις παρατηρήσεις με την θεωρία παραμετρικών αλληλεπιδράσεων και να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη θεωρία της γενιάς σύννεφων πλάσματος." Στην επίτευξη του στόχου αυτού, η ΑΝΕΕ συνεργάζεται με το SRI International, Πανεπιστήμιο της Αλάσκα Fairbanks, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, και την BAE Systems .
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το πείραμα το οποίο παράγει τα αποτελέσματα που αναφέρονται παραπάνω (η δημιουργία του ωριαίου σύννεφου πλάσματος), ήταν η ίδια μέρος της εκστρατείας Defense Advance Research Projects Agency (DARPA), εκστρατεία γνωστή ως Βασική Έρευνα στις Ιονοσφαιρικά χαρακτηριστικά και τα αποτελέσματα(BRIOCHE).
BRIOCHE είναι ένα έργο που υπάρχει, σύμφωνα με την ΑΝΕΕ, για τους σκοπούς της εξερεύνησης των "φαινόμενων της ιονόσφαιρας και τις επιπτώσεις τους στις επικοινωνίες και στον διαστημικό καιρό".
Πράγματι, το γεγονός ότι το HAARP με βάση το σχέδιο δεν είναι κάτι που θα αποδειχθεί ευεργετικό για την ανθρωπότητα αποδεικνύεται από τη συμμετοχή του όχι μόνο της DARPA, αλλά και της BAE Systems, μιας βρετανικής πολυεθνικής αμυντικής εταιρείας, που μόλις πρόσφατα άρχισε διαπραγματεύσεις με την European Aeronautic Defense and Space Company NV (EADS), για συγχώνευση μεταξύ των δύο εταιρειών.
Εάν πραγματοποιηθεί αυτή η συγχώνευση όπως έχει προγραμματιστεί, θα σχηματιστεί η μεγαλύτερη αεροδιαστημική βιομηχανία του κόσμου καθώς και της πολεμικής βιομηχανίας, ακόμη μεγαλύτερη και από την Lockheed Martin, Northrop Grumman και Boeing.
Η SRI International έχει επίσης μια ιστορία στον χώρο της πολεμικής βιομηχανίας με σταθερή ανάπτυξη, με ιδιαίτερη ικανότητα όσον αφορά την έρευνα Γης και Διαστήματος. Η ιστοσελίδα της SRI International αναφέρει ακόμη ότι η οργάνωση «εξετάζει (α) τις θεμελιώδεις διαδικασίες που διέπουν την ανώτερη ατμόσφαιρα και το διάστημα."
Ενώ η αληθινή φύση των δοκιμών HAARP που αναφέρθηκαν από την ΑΝΕΕ και τη στιγμή που λαμβάνουν χώρα είναι τυλιγμένη στο μυστήριο, ένα πράγμα είναι βέβαιο: το HAARP είναι ικανό να δημιουργήσει κάποια πραγματικά εκπληκτικά και φαινομενικά φυσικά φαινόμενα. Τα υπόλοιπα είναι για εκείνους εκείνους που δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου