Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ο Garry McKinnon και το μυστικό πρόγραμμα Solar Warden

garyΗ υπουργός Εσωτερικών της Αγγλίας Theresa May, ανακοίνωσε ότι ο Gary McKinnon, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι...
χακιέρασε το δίκτυο υπολογιστών του Πενταγώνου δεν θα εκδοθεί στις ΗΠΑ. Η κίνηση έγινε από τον φόβο ότι ο McKinnon θα αυτοκτονούσε.
Ο McKinnon, 46 ετών τώρα, υποφέρει από το σύνδρομο του Asperger. Εάν καταδικαστεί στις ΗΠΑ αντιμετωπίζει ποινή φυλακίσεως 60 ετών. Ο McKinnon, συνελήφθη τον Μάρτιο του 2002 για υποτιθέμενη παραβίαση μιας ντουζίνας υπολογιστές της NASA και του Πενταγώνου. Παραδέχτηκε τις παραβιάσεις ασφαλείας αλλά είπε ότι ήταν ακούσιες και ότι κοιτούσε για αποδείξεις για UFO.
Αυτό που δεν λένε τώρα, είναι ο απίθανα γελοίος τρόπος που «χακιέριασε» τους servers! Δούλευε με μια dial-up γραμμή από το σπίτι της θείας του. Επειδή δεν ήταν ουσιαστικά άξιος να χακιεριάσει τίποτα και ταυτόχρονα ντουμάνιαζε με » το χόρτο του θεού», έψαχνε για servers ΧΩΡΙΣ PASSWORD !!! Και όμως στο πιο ευαίσθητο και άκρως πρόγραμμα της NASA και του Πενταγώνου βρήκε τέτοιους server και μπήκε για αρκετό καιρό μάλιστα. Αν δε, είχε γραμμή DSL είναι αμφίβολο αν θα τον πιάνανε. (Αντιλαμβάνεστε πόσο αστείο είναι να μιλάνε για ασφάλεια στο ιντερνέτ τώρα που ετοιμάζονται να φακελώσουν διαδικτυακά ότι ανθρώπινο κυκλοφορεί) 
Βρήκε ο Gary αυτό που έψαχνε; Σύμφωνα με τον McKinnon, βρήκε φωτογραφίες, φιλμ και άλλες αποδείξεις από εξωγήινα διαστημόπλοια που κατείχαν μυστικά διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Ο McKinnon πρώτα μπήκε στο Johnson Space Center: Βρήκε μια υψηλής αναλύσεως εικόνα ενός αντικειμένου σαν μεγάλο πούρο πάνω από το Βόρειο Ημισφαίριο. Αργότερα μπήκε σε απόρρητους φακέλους της U.S. Space Command (ενσωματώθηκε στη Στρατηγική Διοίκηση την 1η Οκτωβρίου του 2001).
Βρήκε μια λίστα αξιωματικών κάτω από τον τίτλο ΜΗ – ΓΗΙΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Gary: «Νομίζω ότι σημαίνει δεν ανήκουν σε Γήινη Βάση. Βρήκα μια λίστα από «μεταφορές από στόλο σε στόλο», και μία λίστα ονομάτων σκαφών. Τα κοίταξα. Δεν ήταν πλοία του Αμερικανικού Ναυτικού. Αυτό που είδα με έκανε να πιστέψω ότι ήταν κάποιο είδος διαστημοπλοίων, εκτός πλανήτη.»
Ο McKinnon βρήκε αποδείξεις για ένα υψηλά διαμερισματοποιημένο πρόγραμμα κάτω από το στρατιωτικό κωδικοποιημένο όνομα «Solar Warden”, (Ηλιακός Φύλακας). Ένας άκρως απόρρητος και μυστικός στόλος που λειτουργεί στο διάστημα με τεχνολογία αντιβαρύτητας. Οι δηλώσεις του McKinnon είναι όμοιες με μια σημείωση (June 11, 1985 – page 334) στο ημερολόγιο του προέδρου Reagan:
Γεύμα με 5 κορυφαίους διαστημικούς επιστήμονες. Ήταν συναρπαστικό. Το διάστημα είναι πραγματικά το τελευταίο σύνορο και κάποιες επιτεύξεις στην αστρονομία κλπ, που είναι σαν επιστημονική φαντασία, εκτός του ότι είναι αληθινές. Έμαθα ότι το Διαστημικό Λεωφορείο μπορεί να μεταφέρει σε τροχιά 300 άτομα.
Ενα Διαστημικό Λεωφορείο μπορεί να μεταφέρει το πολύ οκτώ άτομα και είναι φτιαγμένο για πέντε άτομα. Μήπως ο Reagan απεκάλυπτε την ύπαρξη ενός υψηλά διαβαθμισμένου διαστημικού προγράμματος του «Solar Warden» που μπορούσε να φιλοξενήσει εκατοντάδες αστροναύτες σε τροχιά;
Επίσης ο Ben Rich διευθυντής της Skunk Works της Lockheed, μυστικό παρακλάδι έρευνας και αναπτύξεως, παραδέχτηκε στο επιθανάτιο κρεβάτι του τον Ιανουάριο του 1995: «Ο Στρατός των ΗΠΑ ταξιδεύει στα άστρα και τα εξωγήινα UFO είναι αληθινά», που ερμηνεύεται ότι ο στρατός των ΗΠΑ συνεργάζεται με Εξωγήινους στην ανάπτυξη διαστημοπλοίων.
Ben Rich: «Ήδη έχουμε τα μέσα να ταξιδεύουμε στα άστρα, αλλά αυτές οι τεχνολογίες είναι κλειδωμένες στα black projects (Μαύρα Προγράμματα), και θα χρειαζότανε μια πράξη του Θεού να τα βγάλουμε στην δημοσιότητα και να επωφεληθεί η ανθρωπότητα. Οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, ήδη ξέρουμε να το κάνουμε.»
Το συμπέρασμα του McKinnon για ένα διαστημικό στόλο του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού υποστηρίζεται επίσης από τα σχόλια ενός αξιωματικού εν υπηρεσία στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Έχει αποκαλύψει σε ιδιωτικές συνεντεύξεις ότι το Ναυτικό αποφασίζει για την πολιτική σε ότι αφορά την χρήση προηγμένων εξωπλανητικών τεχνολογιών.
Ο διαστημικός στόλος, κρυμμένος και άγνωστος στο κοινό … λειτουργεί κάτω από το US Naval Network and Space Operations Command (NNSOC) (πρώην Naval Space Command). Το προσωπικό είναι περίπου 300 άτομα σε αυτήν την υπηρεσία.
Το Solar Warden λέγεται ότι κατασκευάζεται από εργολάβους των αεροδιαστημικών Black Projects των ΗΠΑ, αλλά με κάποιες συνεισφορές σε εξαρτήματα και συστήματα από τον Καναδά, την Αγγλία, Ιταλία, Αυστρία, Ρωσία και Αυστραλία. Επίσης λέγεται ότι το πρόγραμμα τεστάρεται και λειτουργεί από μυστικές σταρτιωτικές βάσεις όπως η περιοχή 51 στην Nevada στις ΗΠΑ.
Η Naval Space Command επίσημα ξεκίνησε τις επιχειρήσεις την 1η Οκτωβρίου του 1983. Ένας υποτιθέμενος πληροφοριοδότης περιέγραψε το Solar Warden ως: «Υπάρχουν από το 2005, οκτώ μητρικά σκάφη (το καθένα με μήκος δύο γηπέδων ποδοσφαίρου από άκρη σε άκρη) και 43 μικρά ανιχνευτικά σκάφη (προστατευτικά) που είναι διαστημικά αεροπλάνα».
Το Solar Warden σύμφωνα με τους προαναφερθέντες έχει ήδη εγκαταστήσει βάσεις στην Σελήνη και τον Άρη, και ασχολείται με την διαστημική εξερεύνηση.
Ένα μέρος τη ς αποστολής του Διαστημικού Στόλου είναι να προλαμβάνει χώρες ή τρομοκρατικές ομάδες από το να χρησιμοποιήσουν το διάστημα από το οποίο να διεξαγάγουν πόλεμο εναντίον άλλων χωρών ή στόχους μέσα στις χώρες.
Το δεύτερο μέρος της αποστολής του Διαστημικού Στόλου είναι να εμποδίσει την παγκόσμια ελίτ να χρησιμοποιήσει τα τροχιακά της οπλικά συστήματα (περιλαμβανομένων των όπλων κατευθυνόμενης ακτίνας, ώστε να κάνει να υπακούσει ή να επιτεθεί σε όποιον θέλει να τον κάνει να υπακούσει στην θέληση της.
Το τρίτο μέρος της αποστολής του Διαστημικού Στόλου είναι να προστατεύει την Γή από εχθρικούς εξωγήινους.
Περαιτέρω η αξιοπιστία της υπάρξεως του Solar Warden επιβεβαιώνεται από την δισέγγονη του Eisenhower στρατηγού και προέδρου της Αμερικής την Laura Eisenhower που μιλά για την αποικία στον Άρη και άλλα μυστικά προγράμματα της NASA.
 anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου